XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur designa din egen Soccer Goalie skjorta


Fotboll målvakt är specialist position och djurhållare ofta väljer att bära sina egna specialiserade tröjor. Dessa tröjor har ett antal skyddsfunktioner, såsom arm- och armbågslappar, som du anpassade kan utforma för att passa dina behov. Upprätta din fotboll målvakt shirt design, så att du kan närma sig kläder och sportkläder designers för att få din målvakt skjorta gjort.

Instruktioner

1 Bestäm vilken typ av krage och huvuddragen i skjortan som du önskar innan du skriver en skiss eller mall för din fotboll målvakt jersey. Skriv ut flera olika målvakt shirt mallar (se Resurser), vilket gör att du kan börja om från början om du gör ett misstag.

2 Leka med olika färger. Kom ihåg att, enligt FIFA lagar i spelet, målvakten jersey måste tydligt olikfärgade från resten av hans lagkamrater tröjor, som gör det möjligt för tjänstemän att identifiera honom som målvakt.

3 Använd H och B pennor för att skissa på något skär eller vaddering som du vill din målvakt skjorta ha. Till exempel, om du har ett ärr eller regelbundet betar höften område på höger sida, kan du lägga till en extra insats som vanliga målvakt tröjor inte kan ha. Rita en pil som pekar på dina insatser och skriva i detalj exakt vad du behöver.

4 Rita små märken där din målvakt skjorta kräver klubbens emblem eller insignier. Detalj eventuella sponsornamn som du är skyldiga att visa på din skjorta, liksom din tröjnummer och teckensnitt du vill använda. Vanligtvis är det teckensnitt som används för numret på en målvakt skjorta samma som utespelare skjortor.

5 Inkludera alla nödvändiga grafik när du skickar in din egen målvakt skjorta design för att sport designers. Skicka grafik i form av e-postbilagor. Lägg en stor, hög kvalitet version av klubbens emblem, sponsor konstverk och typsnitt som du vill används för ditt tröjnummer. Ange vilket material du vill används för att göra din skjorta --- vanligt, skjortor är en blandning av polyester och bomull, men du kan begränsas av en budget eller har ett särskilt krav.