XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Smuts cykelvägar i New York


Med sina många naturliga attraktioner som inkluderar stora delar av i stort sett outvecklade skogsområden och Adirondack Mountains, är New York ett mecka för smuts cykling. Spår för smuts cyklar finns i många delar av staten. Staten har spår för ryttare på alla nivåer; många av dessa vägar är öppna hela året. Några av anläggningarna kräver medlemskap i TrailPass, som är ett nätverk av privata spår kring tillståndet.

Brookes Family ATV Park

Ligger norr om Glen Falls och inte långt från gränsen Vermont, är Brooke familj ATV Park i Warrens ett val för familjer med yngre barn. Det har mestadels amatör terräng spår för ATV och spår-cykel ryttare på sina 365 tunnland. Lederna slingrar sig genom skogsområden och längs dammar. Lederna är oftast hårt packad med några stenar; De har också en handfull av leriga fläckar, särskilt efter det regnar. Parken har mellanliggande spår för mer erfarna ryttare. Med utnyttjande av de Adirondack bergen i området, dessa spår har förändringar i höjder. Rider Planet USA ger det höga varumärken, och säger att det är öppet från vår till oktober 1. Från och med hösten 2010, den dagliga avgiften var $ 20 för vuxna och $ 15 för barn. En TrailPass medlemskort krävs.

Camden ATV Trail

Camden ATV Trail är i upstate New York och nordost om Syracuse. Den har en mängd olika terräng för olika nivå ryttare, inklusive nybörjare och ryttare. Det har 5 miles av stigar som går genom åkrar, lera hål och skogsområden. Lederna slingrar sig upp och ner backar. Det har flera samman looping spår och är ett bra val för grupper, enligt Trail Pass webbplats. Till fastigheten hör en 2-tunnland parkeringsplats. Camden ATV Trail är öppen hela året, även om det är stängt från 06:00 till middagstid på dagar under jaktsäsongen. Lederna är i allmänhet väl underhållna. De är oftast hårt packad och har vissa stenar. Faror är markerade. I december 2010, ridning avgiften var $ 50 med medlemskap i TrailPass krävs också.

Valley View Family ATV

I södra och centrala delen av New York, Valley View Family ATV anläggningen har olika motorcykel spår samt en nybörjar ATV kurs och motorcykel kurs. Öppet varje dag från skymning till gryning, har det också avancerade ryttare möjligheter. Lederna inkluderar vatten korsningar och markerade faror. Alla cyklister måste bära hjälm. Lederna är också används för längdskidåkning och snöskovandring. Valley Visa familj ATV ger en mycket mer än en chans att rida smuts cyklar; även om fastigheten är natur- och vandringsleder, toaletter, camping och ett område för att njuta av picknick. Den har också ett museum med mer än 25 uppstoppade djur. Den är stängd under jaktsäsongen. Kostnaden var $ 20 per ryttare för en heldagspass under hösten 2010.