XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man använder Ice Säkerhets val


Anta att du är ute isfiske eller skridskoåkning på en sjö och du faller genom isen. Du hålla huvudet ovanför vattenytan, men kan inte verkar få grepp om hal is att dra dig ur. Nu bild denna bistra scenario med dig som har ett par is säkerhets plockar till ditt förfogande. Du använder dem för att få ett köp på isen och rädda ditt liv. Här är hur man använder denna livräddande verktyg.

Instruktioner

1 plockar för under $ 10 köp is säkerhet vid varje tackla butik. För en liten summa, kan du ha någon försäkring mot en fruktansvärd situation. Is säkerhets plockar är billiga nog så att ingen individ som ofta använder frusna sjöar och dammar för rekreationsändamål bör vara utan dem. De kan köpas i varuhus "sportartiklar gångar och på nätet samt, på plats som Thorne Brothers Custom Rod och redskap.

2 Ta isen säkerhet plockar ut och sträcka ut nylontråden som förbinder dem. Is säkerhets plockar består av en lång sladd, ett par handtag som kan passa lätt i dina händer, och en metall spik som sticker ut från slutet av varje handtag. Du måste sträcka ut sladden så att den inte ihop sig för mycket.

3 När du går ut på isen, trä plockar is säkerhets genom ärmarna på din jacka. Sätt dem igenom innan du sätter pälsen på. När du har pälsen på, se till att val är väl din arm. Om anslutningskabeln är också "tight" och sedan dra det lite mer så att handtagen har minskat med handlederna. De är utformade så att om du går igenom isen kan du få snabb tillgång till dem. Att sätta dem helt enkelt runt halsen på utsidan av kläderna gör det möjligt för dem att ramla dig och gå förlorad, speciellt om du ska gå igenom isen.

4 Om du skulle falla igenom, hålla huvudet om dig och placera plockar i händerna isen säkerhets tätt. Den farligaste tiden för personer som har brutit igenom isen är den första minuten, eftersom de tenderar att kippa på grund av reflexer och svälja vatten. Håll huvudet kallt om dig och vara lugn, trampar vatten. Få dina is säkerhets plockar i dina händer. Du kan hålla på kanten och få varje plocka i handflatan.

5 Med händerna dra dig ur vattnet så högt du kan och sparka benen. Som du driva själv framåt, ta säkerhets plockar is och gräva i isen med dem för att dra dig ur. Ta din tid och se till att du har grävt de plockar i isen så hårt du kan. Du bör kunna dra sig tillräckligt långt ut ur hålet för att kunna rulla bort från det. Alltid gå tillbaka i den riktning som du kom ifrån, eftersom denna is redan har visat att det kan bära upp i din vikt. Rulla bort från hålet en bra bit innan de fick på alla fyra och krypa till där du tror att isen kommer att vara säkra.

Tips

  • En annan bra idé är att ha en flytväst eller annan flytväst när du är ute på isen. Dessa räddningsutrustning kommer att bidra till att hålla dig ovanför vattenytan om du skulle falla igenom.