XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Beretta 96D är en full-size 9mm pistol med en 10-, 15- eller 17-kapacitet runt tidningen. Det främre siktet är fäst till ramen hos den Beretta 96D med en skruv som ligger på insidan av ramen under den främre sikte. Det finns en särskild skruvmejsel som görs för Beretta 96D främre och bakre sevärdheter som du kommer att behöva köpa för att slutföra projektet. Byte av främre sikte på denna pistol krävs en grundläggande kunskap om Beretta 96D 9mm pistol för att slutföra.

Instruktioner

1 Ta bort klippet från handtaget på Beretta 96D 9mm pistol. Dra bilden tillbaka och ta bort den runda från kammaren. Rikta Beretta 96D på marken och trycka på avtryckaren för att frigöra slagstiftet.

2 Dra frigöringsarmen på den vänstra sidan av Beretta 96D utåt bort från bilden. Dra bilden tillbaka och ta bort bilden från ramen.

3 Ta bort fjädern och pipan från undersidan av Beretta s bild. Leta reda på fästskruven under den främre sikte.

4 Ta bort fästskruven från botten av kornet med hjälp av skruvmejsel specifikt för sevärdheterna på denna pistol. Dra den främre sikte bort av bilden.

5 Placera den nya främre syn på bilden på samma plats som den gamla kornet. Byt ut fästskruven till botten av bilden och dra åt skruven med skruvmejseln. Montera Beretta 96D.