XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

De fem Diet tips för att förlora 10 pund


När du vill gå ner i vikt, kan processen ibland kännas som en motvind. Ibland kan du bara vill gå ner lite i vikt, men snabbt hitta att de sista pounds är den tuffaste att få bort. Du kan förlora en pund en dag, bara för att finna dig själv att få det tillbaka några dagar senare. Genom att följa några tips och hålla ögonen på priset, kan du förlora 10 pounds och hålla dem utanför.

Hoppa över Drycker

Även om du vill att dricka mycket vatten, klippa ut några kalori-tung drycker som du dricker dagligen. Läsk, sportdrycker, alkoholhaltiga drycker och även sött te kan packa på en massa oväntade kalorier och pounds. Istället dricker vatten med citron eller lättmjölk. Om du dricker mochas, lattes eller andra kalorifyllda kaffe, ersätta dem med svart kaffe med mjölk. Ett medium mocka kan vara 330 kalorier, men en medel svart kaffe med mjölk är bara 18 kalorier.

hårdare pass

Träna 30 minuter om dagen, eller ännu längre om du kan, och se till att träningen är livlig och får ditt hjärta att pumpa. Istället för att gå på en promenad, uppgradera till en jog eller en springa, eller prova ett intervallpass som växlar mellan en promenadtakt och en hög intensitet kör. Om du arbetar på ett löpband, öka lutningen att bränna fler kalorier. Prova Bikram Yoga, även känd som varm yoga, för att bränna 600 till 700 kalorier på bara 90 minuter.

Low-Fat Alternatives

Titta på hela fetthalt poster i ditt kylskåp och ersätta dem med lägre fetthalt, lägre kaloriinnehåll alternativ. Till exempel ersätta din vanliga gräddfil med låg fetthalt gräddfil. Använd nonfat eller lättmjölk istället för helmjölk. Om du använder helfet ost eller majonnäs på din smörgåsar, försöka ersätta dem med låg fetthalt majonnäs och ost gjord med skumma mjölk. Du kan även byta ut din creamer för en lägre kaloriinnehåll alternativ.

portion kontroll

Titta på dina portioner kan vara nyckeln till att förlora 10 pounds snabbt. När du äter hemma, använda en mindre tallrik. Samantha Clayton, en certifierad personlig tränare, berättade Shape.com som helt enkelt byta till en mindre tallrik ensam kan klippa ditt kaloriintag i hälften och resulterar i en viktminskning på 2 pounds per vecka. Om du går ut för att äta, fylla på lägre kalori sallader eller soppor innan din huvudsakliga entree anländer, så det ska bli lättare för dig att hålla din del storlek small.

användning Protein

Genom att lägga mer magert, magert protein till din diet, hjälper du själv känner dig mätt längre, vilket kan göra en stor skillnad i att förlora dessa 10 pounds. Att äta magert protein vid frukost kan särskilt göra en skillnad i hur full du känner hela dagen. "Fitness" tidningen föreslår att få en fjärdedel av dina kalorier varje dag från magert protein. Bra protein alternativ inkluderar grillad kyckling, oxfilé, ägg, cheddarost och mandel.