XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Huskurer att lindra Quick Heart Rate

Många saker kan orsaka en snabb eller snabb hjärtfrekvens. De flesta orsakerna är godartade. Men en återkommande snabb puls, kallas takykardi, bör utvärderas av en läkare för att utesluta eventuella potentiellt farliga orsaker. Människor kan prova flera huskurer för att underlätta en snabb puls. Vissa åtgärder innebär regelbundna livsstilsförändringar som kan kräva lite ansträngning. Det bästa botemedlet är att förebygga.

Slappna av

Stress, både fysiskt och känslomässigt, höjer hjärtfrekvensen. Ilska och rädsla plötsligt frisätter hormoner, som ökar hjärtfrekvensen för att förbereda en person att konfrontera det som orsakar stress. De flesta spännings idag är psykologiskt.

Ändra en persons reaktion på stress kräver betydande och bestående livsstilsförändringar. Enligt Donna D. Ignatavicius, MS, RN, och M. Linda Workman, PhD, författare till 2006 års upplaga av "Medical-Surgical Nursing: Kritiskt tänkande för Collaborative vård," tillåter mer tid på dagen för att nå destinationer och slutföra projekt , träna regelbundet, äta en balanserad kost och delta i fritids kan bidra till att minska stress. Införliva balans i dagliga rutiner för att bättre klara av livets stressfaktorer. Detta kan hjälpa till att minska de fysiska effekterna av stress, såsom en snabb puls.

Resten

Trötthet höjer hjärtfrekvensen. När en person inte får tillräckligt med vila, att hjärtfrekvensen ökar svara på kroppens behov av mer energi. Att få tillräckligt med sömn på natten och ta pauser under dagen är enkla huskurer för att underlätta en snabb puls.

Djupt andetag och hosta

För att sakta en racing hjärta, föreslår American Heart Association vagala manövrar som att ta ett djupt andetag och slå ned eller hosta. Dock bör en person som upplever svaghet, andfåddhet eller hjärtklappning med en snabb hjärtfrekvens söka vård.

stop stimulantia

Koffein är ett njutningsmedel. Även anses ofarlig för de flesta människor, kan koffein utlösa en snabb puls. Ett hem botemedel för att underlätta en snabb hjärtfrekvens eliminera eller minska koffein. Kaffe, choklad, många läsk och några over-the-counter läkemedel innehåller koffein.

Den MayoClinic.com råder människor kontrollera ögon, näsa och allergimediciner för stimulantia som fenylefrinhydroklorid. Dessa medel ökar hjärtfrekvensen. Illegala gatudroger innehåller stimulantia som orsakar takykardi. För att underlätta en snabb hjärtfrekvens, inte tar, eller sluta ta, kokain, marijuana och methamphetamines.

Hydrat

Uttorkning orsakar takykardi. Drick den rekommenderade 8 fluid ounces vatten dagligen för att förhindra uttorkning. När upplever en snabb hjärtfrekvens, prova ett glas vatten.

Kyla ner

Värme höjer hjärtfrekvensen. En person som utsätts för höga temperaturer och upplever en snabb hjärtfrekvens bör dricka vatten, stanna i skuggan, bära lätta kläder och när det är möjligt, stanna i den varma miljön för endast en kort tid.