XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Kan ansikts bli av med Acne Marks?

Akne märken är tekniskt kallas post-inflammatoriska hyperpigmentering, en normal del av hudens inflammatoriska processen, enligt SkinCarePhysicians.com. Akne märken är inte permanent, men de kan ta upp till två år att blekna bort på egen hand. Oavsett behandling som används, se till att använda solskyddskräm som solen kan mörkare märken och få dem att räcka längre; vissa behandlingar kan göra huden känsliga, liksom. Att bidra till att påskynda hudens naturliga process, kan du temperera akne märken med ansiktsbehandlingar.

kemisk peeling

SkinCarePhysicians.com rekommenderar en serie ljus kemisk peeling att bli av med akne märken. Kemisk peeling använder en syra för att avlägsna hudlager. Den peeling avslöjar ny hud under och avlägsnar skikt av akne märket. Även om kemisk peeling är tillgängliga över disk, rekommenderar AcneNet med hjälp av en professionell för att säkerställa korrekt val av syra. Fel syra eller tillämpningen av kemisk peeling kan irritera huden, fördjupa akne märket.

vitamin E

Vitamin E är en antioxidant som hjälper till att öka hudens reparation och förnyelseprocess. Enligt Vitaminer och Nutrition Center, vitamin E hämmar också oxidation av fett och bildandet av fria radikaler därmed förhindra hudens cellskador. Vitamin E finns i många former, såsom kapslar, vätskor och som en aktiv ingrediens i mjukgörande och krämer. Du kan tillämpa den på hela ansiktet eller använda den som en plats behandling två gånger om dagen tills akne märket har bleknat.

Ananas

En färsk ananas i ansiktet kan hjälpa att bli av med akne märken. Den är full av C-vitamin, en annan kraftfull antioxidant som hjälper till att stärka immunförsvaret och främja vävnadstillväxt. Den innehåller också askorbinsyra, som ger en mild peeling, förlänar en ljusning effekt och hjälper till att blekna akne märken. Puré lite färsk ananas, sedan använda mos och låt verka i 10 till 15 minuter. Denna ansikts kan göras en gång om dagen.

Spot Behandlingar

Blekning krämer är tillgängliga för lätta akne märken, men de är oftast bara tillämpas på själva varumärket mot hela ansiktet. När du köper en blekning grädde over-the-counter rekommenderar SkinCarePhysicians.com söker en som specifikt ropar 2 procent hydrokinon som en aktiv ingrediens.