XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Träningsintensitet kan mätas på flera sätt. Den Borgskalan, eller betyg av upplevd ansträngning åtgärder träningsintensitet med en subjektiv sex till 20 intervall. En mer exakt mätmetod är hjärtfrekvensen. American College of Sports Medicine rekommenderar att arbeta mellan 50 till 85 procent av din maxpuls. De som har varit fysiskt inaktiv ska börja i den nedre delen och öka intensiteten med tiden. Du kan använda en Polar pulsmätare för att ställa in en pulsgränsen under träningen så att du alltid inom en viss pulszonen.

Steg 1

Tryck antingen på uppåt- eller nedåtpilen på Polar pulsmätare. Detta tar dig till huvudmenyn.

Steg 2

Markera "Inställningar" och välj ditt val genom att trycka på "Start" -knappen. Detta är vanligtvis den stora knappen på framsidan av din Polar bildskärm.

steg 3

Använd uppåt- eller nedåtpilen för att markera "Motion" och tryck på "Start" -knappen.

steg 4

Välj någon av de fem alternativen, exklusive "gratis". Övningen menyn innehåller fem träningsmöjligheter. Du kan ställa in hjärthastighetsgränser i "Basic", "Interval", "OwnZone" eller "Lägg till ny" alternativmenyer.

steg 5

Rulla till "HR Zone 1" med hjälp av uppåt- eller nedåtpilarna. Tryck på "Start" för att välja ditt val.

steg 6

Ställ dina hjärthastighetsgränser genom att markera ditt val med upp- eller nedpilarna. Tryck på "Start" -knappen för att spara inställningen.

steg 7

Lyssna på och följa din Polar skärmen att veta om du har överskridit din pulsgräns. När du tränar, kommer Polar monitorn larmar och ge en visuell varning om du överskrider gränsen du anger.