XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Vilka Bras är det bästa för en stor kista och att lyfta?

När du väl utrustade, kommer att välja en behå som ger lämplig lyft och stöd att hålla dig ser din bästa och känna sig bekväm. En välsittande behå kommer inte bara hjälpa din hållning och utseende, men också minska rygg, nacke och skuldra. Att lära sig att välja och passa en behå kan göra en skillnad i både din garderob och din totala livskvalitet.

stilar

En mängd olika bh stilar kan ge lyft och stöd för stora bröst. Många bh gjorda för större busted kvinnor är full täckning, med en kopp som helt täcker bröstet. Balconette stil bras täcka den nedre hälften av bröstet men lämnar den övre delen av bröstet nakna, typiskt med brett avstånd mellan remmar. Störtar bras är lågt skuren, med endast en smal gå i centrum av behån; dessa bras dra brösten nära varandra i mitten av bröstkorgen, skapar klyvning. För den mest säker passform, leta efter bras som fäster på baksidan med åtminstone tre nedläggningar krok och-eye. Välja bredare remmar för att minska axel stam.

Storlek

Oavsett bra stil, kommer det inte att lyfta och stödja din byst om det är fel storlek. En professionell behå montering, företrädesvis vid en underkläder butik eller varuhus med ett brett urval storlek, är perfekt; men du kan uppskatta din storlek hemma med ett måttband. Bär din bästa åtsittande behå, mäta under ditt bustline, dra bandet tätt, för att få ditt band storlek mätning; om mätningen är ett udda nummer, lägga till en tum. Mät runt den största delen av bröstet, hålla bandet parallellt med golvet, men inte för hårt, för att avgöra kupstorlek. Subtrahera bandet storlek från hela bystmått. Låt en tum per kopp storlek; till exempel, är en 4-tums skillnad en D-kupa. Om underbust mätning är 34 inches och din overbust mätning är 40 inches, prova en 34F.

Passa

De underwires av din bh bör fullt innehålla bröstet, inklusive bröstvävnad i armhålan. Ledningarna ska ligga plant mot bröstet, både på sidorna och i mellan brösten. Koppar bör inte ha överflödigt tyg, rynkor eller gapa på sidorna eller framtill. Bröstvävnad bör ingå i koppen. En alltför liten kopp kommer att driva bröstvävnad ut sidorna och toppen av kupor. Bh band behöver passa tätt, sitter plant och parallellt med golvet hela vägen runt kroppen.

Best Bra för din kropp

Om du har en fullständig, avrundad bysten, kan du vara bekväm i en mängd olika bh stilar, beroende på stilen på din skjorta eller klänning. Bustlines som är fylligare i botten får inte ser sitt bästa i full täckning stilar, eftersom brösten inte kan fylla den övre delen av kuporna. Balconette typ bras kan erbjuda en mer smickrande silhuett om din byst fylligare i botten. Om du är stora busted, men dina bröst är inte lika ungdomlig eller full som du vill, kan ett dopp behå ger en fylligare utseende och betonar klyvning. Om du har framträdande bröstvårtor eller föredrar en jämn, rundad utseende, de flesta bh stilar finns i gjuten kopp eller T-shirt BH variationer. Du kan också föredra en gjuten kopp om du har en liten skillnad i storlek mellan brösten, som gjutna koppar kan ge sken av en jämnare bustline.