XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur får man spelar i Masters Tournament


Masters på Augusta National Golf Club är en av golfens fyra stora turneringar och endast cirka 100 spelare är välkomna att spela varje år. The Masters har det minsta antalet deltagare i de fyra majors. Endast spelare inbjudna av Masters kommittén är berättigade att delta i turneringen. Det finns 19 olika sätt för en spelare att tjäna ett av de eftertraktade inbjudan till det prestigefyllda evenemanget, som arrangerades för första gången 1934 och har hållits varje år sedan med undantag för 1943-1945, när klubben stängdes på grund av världskriget.

Instruktioner

Kriterier för inbjudan för

1 Vinn en tidigare Masters-turnering. Alla golfare som vinner evenemanget på Augusta National Golf Club lämnas en befrielse livstid från examen. Seger i US Open, British Open och PGA Championship tjänar en spelare en femårigt undantag från Masters kommittén, medan vinna The Players Championship resulterar i en befrielse tre år från examen.

2 Tjäna en inbjudan till Masters genom att vara framgångsrika på amatörnivå. Vinnaren av US Amateur Championship tilldelas en befrielse ettårig till Masters, som är tävlingens tvåa. Vinnarna i den brittiska Amateur Championship, den asiatiska Amateur Championship, US Amateur Public Links Championship och US Mid-Amateur Championship tilldelas också inbjudningar till Masters.

3 Kvalificera sig för Masters genom att avsluta i topp 16 av föregående års turnering. Spelare som slutar i topp åtta i förra årets US Open tjänar också en inbjudan till turneringen, liksom de spelare som slutade i topp fyra i British Open och PGA Championship.

4 Boka din plats i händelse genom att vinna en PGA Tour (mellan tidigare mästare och nuvarande) som tilldelar en fullPunktPlaceringen för Tour Championship slutet av säsongen. Alternativt kan du tjäna en inbjudan genom att kvalificera för föregående års säsong sinande Tour Championship.

5 Tjäna en plats i Masters fältet genom att utföra väl under det föregående kalenderåret. De spelare som rankas bland de 30 på slut officiella PGA Tour Money List från föregående år får en inbjudan till nästa års turnering. Dessutom avslutar bland de 50 bästa spelarna i finalen officiella World Golf betyg också garanterar dig en inbjudan till Masters.

6 Kvala in till evenemanget genom att spela bra under den aktuella golfsäsongen. De spelare som är i topp 50 av de officiella World Golf betyg som frigörs en vecka i förväg av de kommande Masters tjäna en inbjudan till turneringen.