XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man blir en statlig mästare i brottning


Brottning är en av de äldre, mer utmanande och givande sport i världen. Det är också en attraktiv sport för idrottare som vill bestämma över sin egen framgång i en sport, snarare än bero delvis på ett lag med många medlemmar av olika kunskapsnivåer. Ett starkt team kommer att stödja en bra brottare och göra honom bättre, men till skillnad från basket, fotboll och baseball, är en statlig mästare brottning ensam på mattan när han vinner alla sina matcher.

Instruktioner

1 Bygga en solid grund. Aspekter av brottning såsom hållning, balans och huvudets position är alla en del av en bra grund. Byggnad ben och kärna styrka är också en av de mer användbara förberedelser du kan göra. Muskulösa armar kan ha en imponerande utseende, men benen har mycket mer naturlig potential för styrka om de är utbildade på rätt sätt.

2 Perfekt alla grunderna. En stor brottare behöver inte veta var fint drag någonsin tänkt. Men de grundläggande drag måste övas tiotusentals gånger innan de kommer att vara verkligt effektiv i ett mästerskap match. Några av dessa rörelser inkluderar ett ben, dubbel ben, hög grenen, brandman bär, stå upp, strömbrytare, två på en, huvud och arm, stå upp, arm bar och dunk under. Bygg en mängd olika topp, botten och neutrala drag. Öva dem under live-brottning med så många olika motståndare som du kan.

3 Sätt i den extra tid. Engagemang och arbete efter praxis är ett måste om du vill vinna tillstånd. Be din tränare att kritisera din form och för råd om förbättringar. Cross-tåg i lågsäsong. Montera en extra träning i din dagliga rutin.

4 Studera alla dina motståndare. Fastställa deras svagheter. I din viktklass, identifiera mer kvalificerade motståndare från andra skolor i din liga, distrikt och stat. Ta reda på allt du kan om deras stil, deras styrkor och sina svagheter.

5 Placera hög i turneringar som leder fram till staten turneringen. Olika länder har olika post-season turneringar som leder fram till det slutliga tillståndet turneringen. Vanligtvis är det fyra bästa brottare i varje viktklass gå vidare till nästa turnering. Dessa turneringar innefattar sådana nivåer ligan, regional och distrikt.

Tips

  • Varje stor brottare kan attackera och försvara sig mot en motståndare utan att ta tid att tänka igenom det. Reaktionstiden som det tar tid att utveckla. Ju yngre du är när du börjar brottning, desto mer potential du kommer att få för storhet.
  • Många faktorer bidrar till en framgångsrik brottning säsong. Skador, sjukdom och attityd är bland de faktorer som avgör om en brottare vinner eller förlorar på en viss dag. Noggranna förberedelser och positiv syn kommer att göra ett lyckat resultat mycket mer sannolikt.