XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Örter för att stabilisera leverenzymer

Förhöjda leverenzymer kan bara upptäckas genom ett blodprov och kan indikera ett antal sjukdomar, såsom hepatit, alkoholleverskador och skador från droger inklusive receptbelagda mediciner. I de flesta fall kommer den traditionella medicinen behandla orsaken men kan göra lite om den skada, vilket kan resultera i förhöjda leverenzymer. Många naturliga utövare har funnit att ett antal örter bidra till att stabilisera leverenzymer. Som med alla tillägg, tala med sjukvårdspersonal om ditt tillstånd och mediciner du tar innan du använder örter för att stabilisera leverenzymer.

tistel~~POS=HEADCOMP

Mjölk tistel, en gemensam ogräs, är nr 1 rekommenderas naturligt komplement för att underlätta leverskador. Det är tänkt att behandla en rad olika villkor lever, inklusive hepatit, cirros och leverförgiftning. Det kan också ha vissa positiva effekter på matsmältningssystemet och hud samt. Enligt Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, det fungerar genom att stabilisera leverceller och förhindra ytterligare toxicitet, vilket kan ge lever tid att läka och enzymnivåer för att återgå till det normala. När man tar mjölktistel kosttillskott, är det viktigt att veta att de flesta tinkturer görs med alkohol och att en tablett eller kapsel tillskott bör tas i stället. Mariatistel kan också minska effekten av p-piller. Diskutera med mariatistel med din läkare för att avgöra om det skulle vara fördelaktigt för dig.

Gurkmeja

Gurkmeja är mest känd som en krydda som ersätts i vissa rätter för saffran på grund av sin gula färg. Det är en vanlig anti-inflammatorisk behandling i Indien, tänkte att bekämpa virusinfektion, cancer och artrit på grund av dess antioxidant aktivitet. Det kan bidra till att vända leverskador som orsakats av alkoholbruk och exponering för miljögifter. Det kan också hjälpa till att behandla och omvända symtom på hepatit och återställa leverenzymproduktionen till normala nivåer. Det rekommenderas inte för dem med gallsten eller hos patienter med blodkoagulering sjukdom. Det bör endast användas på inrådan av en läkare i fall av allvarlig levertoxicitet och bör inte användas under längre tidsperioder i tillägg nivåer.

Schisandra

Schisandra, även kallad magnolia vinstockar eller wu-wie-zi i kinesisk medicin, redovisas som en adaptogen, en ört som återställer fungerar till normala nivåer. Det kan vara till hjälp i levercirros och hepatit genom att öka glutation produktion i levern, vilket kommer att bidra till att kompensera leverskada och återställa funktion. Den kan också minska produktionen av inflammatoriska kemikalier inuti levern och hjälp regenerering av vävnaden.

Berberis

Native till Europa växer berberis anläggningen nu vilt i både Europa och Nordamerika. Det är mest känd för sin förmåga att bekämpa bakterieinfektioner men kan ha andra användningsområden samt för levern. Den innehåller berbamine, en alkaloid som kan vara användbara vid behandling av vissa typer av hepatit och andra infektioner och i att stimulera immunskyddssystemet. Det tros ha vissa lever reparativ kapacitet, vilket kan bidra till att stabilisera leverenzymproduktion. Det bör undvikas av personer med gallsten och endast användas med försiktighet hos patienter med diabetes, eftersom det kan öka galla produktion och lägre blodsocker. Män som använder berberis bör också vara medveten om att det kan störa spermieproduktionen och bör inte användas av kvinnor som är gravida eller ammande.