XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Sommar program för tonåringar på Toronto stränder

Tillbringat dagen på Toronto stränder ger din tonåring mer än bara en enastående utsikt över den majestätiska CN Tower. Ditt barn kommer att ha möjlighet att njuta av Toronto Blå Flagg stränder, en del av det internationella program som erkänner höga krav på vattenkvalitet. Med Lake Ontario läppning på stadens tröskel, skickar din tonåring på ett vattenbaserat äventyr i sommar.

Privatägda Kanot och kajak program

Ljumma Beach Kanotklubb har flera läger som låter din tonåring komma ut på vattnet. Din tonåring kan välja mellan kajak, kanot eller krig kanot program. Coach i utbildning programmet vid Ashbridge Bay Lion klubb Båthus hjälper 15- till 17-åringar utveckla sin paddling och ledaregenskaper. Toronto Sailing & Canoe Club erbjuder den kanadensiska Yachting Association CANSail Jolle Program. Nybörjare är välkomna - grupper delas av kompetensnivå och deltagare framsteg genom nivåerna i ordning.

Sport och musik Camps

Lytton Park Tennis Camp erbjuder Junior Beach Tennis som en del av sin Beach Blast lägret. Lägret är lämplig för alla åldrar och nivåer, och inkluderar tennis, fotboll, dodgeball och volleyboll. Om du har en volleybollspelare på dina händer, hjälpa henne ta det till nästa nivå med Elite Beach utbildningsprogram för spelare åldrarna 13 till 18. Din tonåring kommer att träna med coacher som har producerat regionala och nationella mästare. Musik, lär Arts och Stilt dans läger din tonåring om hur du utför karneval konst. Förutom att förbättra sina maskerad färdigheter, kommer hon också delta i andra äventyr runt ön stränder. I slutet av den två veckor långa sessionen, kan du se henne ta hennes plats i en parad runt ön.

Toronto Islands

Toronto öarna har många stränder och erbjuder dag läger för alla åldrar. Kör av Toronto Parks & rekreation, lägren inkluderar färja avgift och kostnader för utrustning så allt du behöver för att packa är en lunch. Linor Challenge Camp lär din tonåring grunderna i klättring och belaying. Lägret har låg och hög rep kurser och ger all klätterutrustning. Du vill se till att din tonåring har slutna tå skor och väder lämpliga kläder som inte är alltför lös. Laguner i Toronto Islands tillhandahålla en plats för din tonåring att lära sig om paddling, säkerhetsföreskrifter och förbättra vattenorienteringsförmåga. Om din tonåring inte kan avgöra mellan olika öar läger, registrera honom i Sr. BEAR Camp. Programmet omfattar båtliv kunskaper i både kajaker och kanoter, ekologisk trädgårdsskötsel, äventyr på ön och stränder, och rep utmaning aktiviteter.

Parks & rekreation program

Registrera din tonåring i Outripping specialitet lägret. Den första veckan i lägret tillbringas på Sunnyside stranden, där din tonåring kommer att lära sig om paddling, vildmark överlevnad och ledaregenskaper. Under den andra veckan, kommer hon fly staden och huvudet på en tre-natt kanottur där hon kan paddla i öppet vatten och ställa in lägret varje natt. Om du hellre vill hålla din husbil nära hemmet, registrera henne i kanoten specialitet läger i stället. Hon kommer fortfarande utveckla sina paddling färdigheter under den veckolånga lägret som hon arbetar även med bad och vandring. Lägret innehåller turer längs Humber floden och vandring i High Park. För tonåringar som vill tillbringa tid på stranden och samtidigt förbättra sina ledaregenskaper, överväga en rådgivare i träningsprogram. Tonåringar i åldrarna 13 och 17 kan träna för att bli en stad av Toronto lägerledare. Programmet erbjuds på Toronto Islands och andra platser.