XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Industrial Safety Idéer


Säkerhetstänkande på arbetsplatsen kan avleda många olyckor. När arbetarna ständigt funderar på att arbeta på ett säkert sätt, de är mindre benägna att ta risker eller koppla sin vaksamhet. Enligt Stephan V. Magyar, i sin artikel "industriolyckor" för 1 jul, 2006 numret av Occupational Health & Safety tidningen verkar den mänskliga faktorn att vara den största faktorn i arbetsrelaterade skador. Anställda och arbetsledare måste hålla säkerheten ständigt i spetsen för sin arbetsdag. Arbetsskydd idéer kan främja säkerheten i din butik.

Industrial Safety Week

Om ditt företag inte redan deltar i en årlig eller halvårssäkerhets vecka, starta en baserat på de särskilda behov och frågor om ditt arbete. Fokus på en annan aspekt av arbetssäkerheten varje dag. Ge ett hälsosamt mellanmål för kaffepaus en av dagarna för att förstärka konceptet att ledningen bryr sig om hälsan hos arbetstagaren. Har en 3-minuters säkerhet föredrag. Samla förslag från arbetstagare för säkerhetsfrågor de tycker är viktiga. Ha en tävling för en ny säkerhets slogan. Har affischer skrivs att posta runt i butiken. Ordna med en av dina leverantörer för en gästtalare på säkerhetsrelaterade frågor.

Säkerhetsförslagslåda med priser

Utveckla en kampanj som söker förslag från arbetare. Börja annonsera det en vecka eller två i förväg. Skapa fantasifulla förslag behållare. En liten helikopter ovanpå en rund sfär representerar jorden skulle fungera för en butik som producerar helikopterdelar. En stor verktygslåda skulle vara meningsfullt vid många anläggningar. Ge ett pris för varje deltagare som en liten första hjälpen-kit för deras personliga fordon. Offentliggöra förslagen efter tävlingen avslutas och ange hur du kommer att genomföra dessa idéer.

Införa Humor i säkerhet affischer

Använd skydds affischer för att förstärka säkerhetstips på strategiska punkter runt din anläggning som fontän, toalett, klocka eller verktygs kassan station. Sätt humor och du kan hitta bättre återkallande av vad du kommunicerar. Till exempel, "Skyddsglasögon: Alla som instämmer säga 'Ögon!" Är en ordlek som tydligt kommunicerar du bör bära skyddsglasögon för att skydda din vision. Partner dessa ord med tecknad filmkonstverk och du har en affisch som rymmer en punch.

Skicka Arbetare till säkerhets Seminarier

Skicka en eller två arbetare till ett säkerhetsseminarium. Lednings- och tillsynspersonal brukar delta i möten på annan plats, men vända på steken och välj någon av monteringsbandet. Sök efter en lämplig möte i din region, sedan vidta åtgärder för ett par anställda att delta. Låt dem rapportera vad de lär sig på ett företag lunch med en säkerhetstema.

Safety Day picknick för bolagets familjer

Om ditt företag har anställda med barn, anser en företagsövergripande Family Safety Day. Du kan ha en rundtur i anläggningen, spel och aktiviteter på temat och säkerhetsutrustning, såsom hjälm, asbest handskar eller skyddsglasögon. Medan barnen går i speciella aktiviteter för sin ålder, har en högtalare itu med anställda och makar om åtgärder din anläggning tar att försäkra arbetarna i en säker miljö. Denna demonstration av oro kunde lugna makar och främja uppmuntran för arbetarna själva.