XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Sports Nutrition & viktminskning


För att hjälpa få en stark och frisk kropp, individer måste följa en balanserad kost och dricka mycket vätska. Dessa begrepp stöds av en sport nutrition diet, som kan hjälpa dig gå ner i vikt och bygga en sundare kropp.

Sports nutrition

Idrottare motsvarar närings riktlinjer för kolhydrater, protein och vätskeintag i fråga om att prestationsförmågan. Medicinsk forskning har visat att optimal näring förbättrar fysisk aktivitet och kroppens förmåga att återhämta sig efter ansträngande aktivitet. Genom att konsumera rätt mat och vätska före, under och efter en idrottstävling, kommer kroppen att kunna maximera prestanda, hålla blodsockernivåer - som hjälper kroppen att upprätthålla energinivåer - och förbättra återhämtningstiden. De flesta dieter som skapats av sport dietister är tunga på kolhydrater och låg i fett.

Viktminskning

Professionella idrottsmän och genomsnittliga individer kan dra nytta av kost format bakom en sport dietprogram. Dessa program är utformade för att hjälpa kroppen att nå topp kondition. Viktminskning är något som både idrottsmän och den genomsnittliga personen ofta arbetar mot, vilket kan uppnås genom att följa en sport nutrition diet.

Sports Nutrition och gå ned i vikt

När syftet är att gå ner i vikt på en sport nutrition program, experter rekommenderar typiskt att individen förlorar vikt gradvis. Idrottare program rekommenderar inte förlora mer än 1,5 procent av kroppsvikten per vecka. Även när syftet är att gå ner i vikt, idrottare kostprogram främja en balans mellan kolhydrater, proteiner och fetter. För att uppnå viktminskning, sport dietister rekommenderar att du förbrukar färre kalorier per dag än kroppen förbränner per dag.

varningar

Kroppen kräver en lämplig balans av näringsämnen, vitaminer, protein, kolhydrater och fett för att utföra ordentligt. Genom att eliminera någon av dessa källor, kommer du inte ordentligt bränsle kroppen. Ofta individer strävar efter att gå ner i vikt genom ohälsosamma metoder, såsom överdriven motion eller kraftig begränsning av kaloriintag. Dessa beteenden har skadliga effekter på kroppen och därför inte stöds av idrottsdietister.

dietary Plan

För att bidra till viktminskning, prova följer riktlinjerna bakom idrottare. Fluid rekommendationer för idrottare inkluderar dricka minst två liter vatten per dag och dricker två till tre koppar vatten per pund vikt förlorade när man arbetar ute. När efter en sport nutrition diet, bör du äta en kost som har omkring 60 till 70 procent av det dagliga kalorier från kolhydrater. Rekommenderade källor av kolhydrater omfattar frukt, grönsaker, fullkorn pasta, fullkorn bröd och brunt ris. Beträffande magert protein, syftar till att äta 12-15 procent av din dagliga kalorier från magert protein. Rekommenderade källor är fågel, fisk, nötter, magra mejeriprodukter, bönor, ägg och nötter. Slutligen, sport nutritionist rekommendera att äta en kost som har högst 20 till 30 procent av dagliga kalorier från fett.