XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man identifierar Amfetamin baserade bantningspiller

Amfetaminbaserade bantningspiller är förbjudna av den amerikanska Food and Drug Administration på grund av deras farliga hälsorisker. Användare kan drabbas av stimulans-läkemedelsrelaterade effekter såsom bröstsmärtor och en skenande hjärta. Huruvida användningen av amfetamin är avsedd eller oavsiktlig, kanske yrkes nedfallet vara förödande. Företagshälsovårds urin drogskärmar kan upptäcka amfetamin och kan hindra dig från att bli anställd eller till och med få dig sparken från ett jobb.

Steg 1

Övervaka där dina bantningspiller ursprung. Om du köper bantningspiller på nätet eller från utlandet, kan de innehålla amfetamin, eftersom andra länder inte har förbjudit amfetamin.

Steg 2

Kontakta tillverkaren och begära en ingrediensförteckning. Fråga om produkten innehåller några amfetamin eller amfetaminderivat.

steg 3

Läs ingrediens etiketten. Läkemedlet fenproporex används ibland i bantningspiller i stället för amfetamin. Men när fenproporex metaboliseras, bryter kroppen ner till amfetamin.

steg 4

Kontrollera med din läkare. Ta kosten piller flaska med dig till läkaren och diskutera de aktiva ingredienserna och säkerhet av läkemedlet.