XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man kan bli av uppblåsthet börjar idag


Önskan att bli av uppblåsthet är mycket vanligt. Människor känner sig uppblåst av olika skäl. Till exempel vissa kvinnor känner uppsvälld under PMS (premenstruellt syndrom). Människor kan också känna uppblåst om de har för mycket gas i sina system. Om du vill bli av uppblåsthet som kan relateras till endera eller båda av dessa orsaker, läs vidare.

Instruktioner

1 Det finns olika typer av uppblåsthet och därför olika sätt att bli av uppblåsthet. Till exempel är PMS uppblåsthet främst orsakad av vätskeansamling i bukhålan och andra områden. Några naturliga sätt att bli av med uppblåsthet under PMS inkluderar växtbaserade behandlingar som maskros och fänkålsfrön. (Båda är naturliga diuretika som kan framställas och konsumeras som te.)

2 Fler sätt att bli av uppblåsthet som orsakas av PMS inkluderar skära ned på din konsumtion av natrium under vecka eller två innan mensen, få mer motion, dricka mer vatten och äta mer fibrer, och konsumera mer kalcium. Tums (1200mgs under PMS), eller en generisk version av Tums kommer att göra susen som en kalciumtillägg.

3 NSAID som acetylsalicylsyra, Motrin (som innehåller Ibuprofen) och Aleve (som innehåller det antiinflammatoriska medlet naproxen) är ännu fler sätt att bli av uppblåsthet i samband med PMS.

4 Om du istället vill bli av uppblåsthet som beror på gastrointestinal distress, kanske du vill lägga till fler probiotika till din diet. (Organic yoghurt är en bra källa av probiotika.) Det finns också probiotiska kosttillskott du kanske vill undersöka som ett sätt att bli av med uppblåsthet relaterade till överflödig gas i mag-tarmkanalen.

5 Överväg dricka några pepparmynta te, som kan lindra alla typer av tarmbesvär, inklusive överflödig gas. Det hjälper också att bli av uppblåsthet.

6 När man överväger olika sätt att bli av uppblåsthet, glöm inte att ta en titt på hur snabbt du äter. Människor som äter för fort kan utveckla intestinal gas eftersom de tenderar att ta in en massa luft med varje tugga. Om detta stämmer in på dig, kan du sakta ner.

7 Ytterligare behandlingar för att bli av uppblåsthet och gas inkluderar aktivt kol, som är tillgängliga över disk, och att byta från vanlig mjölk till mjölk som är laktosfritt (som Lactaid).

8 Naturligtvis finns det också OTC-läkemedel som Gas-X och den berömda namngav Bean-O, som är en naturlig enzym komplement. Bara vara noga med att läsa etiketterna på någon medicin du försöker se till att de skulle vara okej för dig.

Tips

  • Tveka aldrig att kontakta din läkare om du är orolig för din uppblåsthet och hur man kan bli av uppblåsthet.