XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Den genomsnittliga förbrukningen av vatten för en människa


Ibland är det svårt att fatta beslut om att hjälpa miljön, särskilt när det är så svårt att räkna ut var man ska börja. Innan minska vattenförbrukningen, först en person måste veta den genomsnittliga förbrukningen av vatten för en människa.

överväganden

Ett problem med att beräkna den genomsnittliga förbrukningen av vatten för en människa att avgöra vad som räknas som konsumtion. Förutsatt menar vi alla former av vattenanvändningen, såsom personlig hygien samt dricksvatten, kan denna siffra varierar vilt från individ till individ.

Dagligen

Den genomsnittliga medborgare i USA använder 69 liter vatten varje dag. Denna siffra inkluderar hygien såsom toalettspolning, diska och andra former av rinnande vatten. Som jämförelse är Australien dagliga vattenförbrukningen cirka 130 liter per dag.

Livstid

Baserat på hur mycket en person måste dricka - drygt 2 liter vatten om dagen - livstid genomsnittet för konsumtion av en människa vatten är svårt att uppskatta. Den genomsnittliga, dock är någonstans runt 19.812 liter under en livstid.