XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Om du har bradykardi, har du ett hjärta arytmi, vilket innebär att din puls är onormalt långsam. Fiskolja kan hjälpa dig att minska risken för bradykardi, eller det kan förbättra ditt hjärta hälsa om du har detta tillstånd, beroende på vad som orsakat arytmi. Lokalisera orsaken till din bradykardi och utveckla en behandlingsplan med din läkare är nödvändig, eftersom diskuterar eventuella tillägg användning med en vårdgivare.

Identifiering

Bradykardi definieras som att ha en puls som är långsammare än 60 slag per minut. Det finns tre typer av bradykardi. Den första är sinusbradykardi, där din långsam hjärtrytm kan bero på hjärtsjukdom eller en reaktion på medicinering. Sinusbradykardi kan också ha positiva orsaker, såsom djup avslappning eller utmärkt kondition. Om du har sjuk sinusknuta, är din långsam hjärtrytm som orsakas av en sinusknutan fel. Denna nod är ditt hjärta naturliga pacemaker. Den tredje typen av bradykardi orsakas av en hjärtblock, vanligen kallad en atrioventrikulärt eller AV, block. I det här fallet din ovanliga slag orsakas av en blockering eller dämpning av elektriska impulser i ledningssystemet i ditt hjärta. Innan man överväger något tillägg såsom fiskolja, är det viktigt att arbeta med en läkare för att lokalisera orsaken till din bradykardi. Om du har en sinusknutan fel, till exempel, sannolikt behöver en pacemaker.

Potentiella Fiskolja Fördelar

Fiskolja kan hjälpa dig att minska risken för underliggande tillstånd som kan leda till bradykardi eftersom det minskar risken för hjärt-kärlsjukdom. Du bör också följa allmänna råd för att förhindra utvecklingen av hjärtsjukdomar. Detta inkluderar att upprätthålla en hälsosam vikt, efter en läkare godkänd träningsprogram, sluta röka, förbrukar en hälsosam diet som är låg halt av mättat fett och hög hela korn och producera och behandla hälsotillstånd som diabetes, högt blodtryck, högt kolesterol och högt triglycerider.

Dosering

Omega-3 fettsyror i fiskolja är ansvariga för sina hjärtvänlig förmåner, inklusive eventuella antiarytmiska effekter. Den effektiva dosen för omega-3-fettsyror i fisk, som kallas eikosapentaensyra eller EPA och dokosahexaensyra eller DHA varierar från 0,5 till 1,8 g per dag, konstaterar en studie från 2002 publicerades i "Circulation." Du kan få fördelar hjärt hälsa utan tillägg, de studie konstaterar genom att äta fet fisk två gånger i veckan, som rekommenderas av American Heart Association.

överväganden

Om du vill införliva fiskolja i din kost, diskutera det med din läkare först. I vissa fall hjärtarytmier, kan fiskolja faktiskt förvärra ditt tillstånd, rapporterar wsoctv.com i 2005 artikeln "Fiskolja för hjärtat." Det kan också interagera med blodförtunnande mediciner och diabetes mediciner, och det kan förvärra ditt tillstånd om du har en blödningssjukdom. Köp din fiskolja från en känd källa, som fiskolja kan innehålla föroreningar som tungmetaller. University of Maryland Medical Center rekommenderar söker ett företag som testar sina produkter för föroreningar som kvicksilver eller rester av bekämpningsmedel.