XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Moles uppstår när hudceller, medicinskt kallas melanocyter, växer i klasar på hudvävnaden. Mol kan vara brun, röd, kött-tonad, svart eller vitt och kan utvecklas var som helst på kroppen. När mol utvecklas på synliga delar av kroppen att kläder inte kan täcka, kan man börja känna självmedveten och inte längre vill ha dessa hud buntar av glädje. Kirurgisk mullvad borttagning finns; det är emellertid dyra och rekommenderas inte för dem som skräms av "gå under kniven." Naturläkemedel finns att ta bort födelsemärken och kan göras i bekvämligheten av ditt hem för att hålla emissions diskret.

Instruktioner

Bakpulver Ricinolja Mole Killer

1 Mät en matsked bakpulver och två matskedar ricinolja, häll i en skål. Rör om under en minut för att blanda ingredienserna. Ricinolja har ärr och vävnadstillväxt fighting egenskaper som smälter bort celler som orsakar hud föroreningar.

2 Dip en till tre bomullstussar i blandningen, gäller för mullvad. Applicera blandningen till mol genom att försiktigt badda bomullstuss mot mullvad tills beläggningen av bakpulver och ricinolja är synlig.

3 Placera en kompress direkt ovanpå mole täckt i blandningen. Säkra kompress med ett plåster.

4 Låt bomullstuss på mullvad natten. Ändra bomullstuss, kompress och bandage dagligen för att effektivt ta bort mullvad och skydda huden från smitta. Upprepa behandlingen en gång dagligen i två veckor.

Vitlök Mole Avlägsnande

5 Slice en vitlöksklyfta i sju strimlor. Placera sex vitlök fiberband i en plast baggie och förvara i kylskåp för att hålla färskt. Vitlök innehåller allicin, en ingrediens visat sig bekämpa utveckling och tillväxt av bakterier som orsakar hudsjukdomar såsom akne, kokar, vårtor och mol.

6 Applicera flisa av vitlök direkt ovanpå mullvad. Säkra vitlök flisa genom att tillämpa ett bandage over the top.

7 Låt vitlök sitta på mole natten. Använd denna behandling en gång om dagen i två veckor. Var noga med att byta bandage och flisa av vitlök varje dag för att undvika infektion.

Tips

  • Alla ingredienser kan köpas hos din lokala snabbköp. Inte nedslås om mullvaden inte tas bort efter den första ansökan. Dessa behandlingar kan ta upp till två veckor eller mer för att ta bort mol; men de är billigare än att gå under kniven. Om din hud är extremt känslig, applicera ett tunt lager av vaselin över mullvad och omgivande hudområdet innan applicering av vitlök flisa till mullvad. Detta skyddar huden från möjliga förbränning från vitlök.
  • Alltid rådfråga en hudläkare om mullvadar och hud utväxter. Vissa födelsemärken kan vara cancerogena och kan kräva allvarlig läkarvård. Om du är osäker på att födelsemärke på kroppen kan vara cancerogena, inte använder dessa behandlingar. Vitlök innehåller stora mängder allicin som, om de tillämpas på känsliga hudtyper, kan producera brinnande och inflammation i huden vävnader. Om din hudtyp är känslig, använd rekommenderad teknik föreslås i avsnittet "Tips". Håll alltid vassa föremål såsom knivar bort från barn. Underlåtenhet att göra detta kan leda till allvarlig skada eller dödsfall.