XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man fäster en surfingbräda till befintliga Takräcken


Fästa en surfbräda till en befintlig takräcke kan vara en enkel uppgift. Väl ansluten kommer surfbräda sitta säkert på takräcket och du kan lämna dina bekymmer om en surfbräda flyga på motorvägen vid 60 mph hemma. Det enkla avbetalning och fastsättning tar minuter, och snart efter, kommer du vara på stranden njuter av din dag i solen, sand och surfa. De flesta befintliga takräcken är monterade på SUVs eller sport-vagnsfordon, med en stång som sträcker sig över bredden av fordonet vid fordonets front, och en ligger på baksidan. Dessa ställningar är utformade för att hålla bagage, transmissions- och större-än-normala bagage, så det bör inte vara ett problem att säkra en surfbräda.

Instruktioner

1 Wrap varje handduk runt varje befintlig takräcket bar så att varje ger en kudde för surfbräda mot hårdheten i baren.

2 Placera surfbräda på handdukar-top-nedåt-med fenorna i surfbräda ligger precis framför den främre tak-kolvstången.

3 Bifoga ett bungee rep från en sida av den främre takräcket bar hela fordonets bredd, strax bakom de uppåtvända surfbräda fenor. Bungee rep måste vara tätt sträckt med tryck så att den håller surfbräda ned under körning.

4 Göra samma sak med en andra gummiband på baksidan fältet i takräcket, rakt över bredden av fordonet.

5 Sträck ett bungee rep snett framifrån höger på takräcket på baksidan vänstra hörnet av takräcket. Gör samma sak med den fjärde gummiband, sträcker det framifrån vänster bak höger.

Tips

  • Vara säker på att fenorna i surfbräda är upp i luften, pekade mot himlen, och precis framför den främre takräcket bar. Detta kommer att arbeta med en till fyra surfingbrädor ovanpå varandra i samma position, fenor pekar uppåt, precis framför den främre takräcket bar.
  • Att ha flera gummiband längder hjälper till med olika fordonsdimensioner.
  • Placera surfbräda i en påse för extra skydd ombord om du har en styrelse väska.