XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Den Holladay Cycles Maico representerar en evolutionär steg framåt för motocrosscyklar. Under 1970-talet visade det sig på marknaden som en av de första långrese cyklar. Tim Wyant vann 1975 professionell motocross krets händelse i södra Kalifornien med hjälp av en tidig version av cykeln. Människor fortfarande tävla Holladay cyklar Maico cyklar i motocross händelser. Med vissa undantag, de tekniker som används för att tävla med dem efterlikna de metoder som används för att tävla någon annan typ av motocross cykel. En fördjupad kunskap om den allmänna tävlingsstrategi motocross i kombination med omfattande praxis kan göra dig en optimal motocross racer.

Instruktioner

1 Bekanta dig med tävlingsbanan. Ankomst på banan innan tävlingen börjar, och gå banan. Om spårägare tillåter det, rida banan. Lägg märke till svåra områden. Den Holladay Cycles Maico har en stor vändradie jämfört med kortare cyklar. Ta denna omständighet i beaktande genom att ange hörn på en större vinkel för att undvika klippning bakhjulet under svängar. Mentalt visualisera dig själv med perfekt lopp. Denna typ av mental förberedelse kan förbättra din verkliga lopp tid.

2 Kontrollera din Holladay Cycles Maico för säkerheten. Inspektera hjullager, ekrar, broms, handtag och alla andra komponenter. Natten innan tävlingen, använd en zip-slips att trycka på bromsen i natten. Om du gör det eliminerar luft i motorcykelns vätskor. Ta bort zip-slips morgonen av loppet. Smörja delar i behov av smörjmedel. Skrapa bort lera för att minska cykelns vikt. Fyll bensintanken före loppet.

3 Stampa ner lös jord du hittar i startplattan, och stampa ner lös jord framför porten. Som kommer att säkerställa en korrekt start när tävlingen börjar. Få på din cykel, och sätta på skyddsglasögon. Mentalt förbereda dig för tävlingen start.

4 Win tidigt överlägsenhet genom att slå dina motståndare till den första kurvan. Håll din optimala racinglinjen genom det hörnet. Om du har ledningen på denna punkt, kan du vinna loppet genom att stanna i den optimala racinglinjen och förneka dina motståndare möjlighet att passera dig. Alltid bromsen innan en sväng och accelerera genom svängen. Konto för längden på Holladay Cycles Maico när du anger varv. Som nämnts, kräver cykelns längd större svängradie att turas om på rätt sätt. Om du misslyckas med att få en tidig ledning, kan du hänga tillbaka och vänta på en kollision. I motocross, kollisioner utplåna ett stort antal ryttare och ge patienten ryttare en chans att vinna loppet.

5 Bedöm din prestation efter loppet. Även om du vann, göra en fullständig mental genomgång av loppet. Fokusera på de positiva och negativa aspekterna av din ras för att hjälpa dig att förbättra ditt framtida resultat. Fokusera på din förmåga att turas om med Holladay Cycles Maico. Bestäm om du väl stod för längden på cykeln när vi fattar beslut under tävlingen.