XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man gör mina naglar växa snabbare & amp; starkare

Om du har alltid avundats kvinnor med långa, naturliga naglar, gör din fantasi för att ha vackra naglar verklighet. Dina naglar kan gå sönder när de når en viss längd, eftersom de saknar fukt eller är för svaga för att växa längre. Om dina naglar är ogenomskinlig i färg, urkärnade eller curl i ändarna, konsultera en doctor-- dina symtom kan vara ett tecken på en vitaminbrist eller sjukdom. Annars kan du stärka dina naglar hemma om din läkare godkänner. Kasta dessa akryl naglar och odla dina egna starka och friska naglar.

Steg 1

Blötlägg naglar i en skål med kallt vatten i fem minuter, sedan använda alfa-hydroxy lotion om dina naglar är torra och spröda, rekommenderar American Academy of Dermatology hemsida i artikeln "Sköra Splitting Nails." Denna process kommer att hjälpa återfukta naglarna och göra dem mindre känsliga för brott.

Steg 2

Håll alla ojämna kanter och hakar på naglarna arkiveras och garnerade, säger MayoClinic.com. Naglar med hakar är mer benägna att fånga på objekt under dagen, vilket kan orsaka spik brott.

steg 3

Bomullshandskar när du gör rätter. Diska i frätande rengöringsmedel kan försvaga naglarna och göra dem sköra. Om du ofta arbetar med kemikalier, som ammoniak eller blekmedel, bomullshandskar under användning.

steg 4

Måla naglarna. Lägga till en extra lager av nagellack på nageln kommer att bidra till att stärka dina naglar och hjälpa dem förbli stark när de växer. Om du inte vill bära färg på naglarna, använda genomskinligt nagellack.

steg 5

Applicera nagellack remover sparsamt, särskilt om det innehåller aceton. Aceton är en hård kemikalie som tar bort nagellack snabbt, men också torkar ut naglarna. På sin höjd, användning nagellacksremover gång i veckan.

varningar

  • Håll nagellack och nagellacksborttagningsmedel oåtkomligt för barn.

tips

  • Du kan köpa alfa-hydroxy lotion på apotek eller skönhet leverans butik.

Saker du behöver

  • Kallt vatten
  • Alfa-hydroxy lotion
  • Nagelfil eller nagel trimmer
  • bomullshandskar
  • Nagellack