XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur får Katastrofal citat sjukförsäkring


Det finns många sätt att få offerter för Katastrofala sjukförsäkring täckning. Här är några steg att följa för att komma igång!

Instruktioner

1 Titta i din lokala telefonkatalogen under "sjukförsäkring" eller "sjukförsäkring" Hitta en agent som representerar alla de viktigaste företagen i ditt område. Fråga dem om prissättning, berättigande, och plan alternativ.

2 Fråga dina vänner och familj. Om du känner folk som har katastrofala sjukförsäkring, be dem vilket företag de är med, och om de är nöjda med det. Fråga hur de betala fordringar, om deras kundservice, och årliga räntehöjningar. Logga in på deras hemsida eller ring dem för en offert.

3 Sök på Internet. Du kan hitta många online citerar motorer för katastrofala sjukförsäkring. Bara söka efter "katastrofala sjukförsäkring citat" eller en liknande term på din favorit sökmotor. Om du vet vad försäkringsbolag du vill titta på, prova deras hemsida först.

Tips

  • Fråga din agent eller företaget om sina försäkringsmetoder. Kan du förnekas? Kan ränteförändring när du ansöka?
  • Hitta den plan som har det bästa förhållandet mellan risk / pris.
  • Se till att be din agent eller försäkringsbolaget vad maximal livslängd på planen är.
  • Fråga om planen omfattar 100% av dina kostnader efter den avdragsgilla, eller om du är ansvarig för en viss procent av den återstående räkningen.