XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Texas idrottsföreningar


Idrottsföreningar i Texas är organisationer som leds av styrelser eller volontärer som övervakar de allmänna metoder, uppförandekoder, och konsekvens i ligor som faller under deras banderoller. Idrottsföreningar inte alltid hantera dag till dag driften av ligor, såsom schemaläggning spel eller tilldela tränare, men de ofta schemalägga och driva turneringar och ta itu med eventuella problem som kan uppstå bland spelare och personal. Medan de flesta idrottsföreningar i Texas övervakar ungdoms spel, det finns också organisationer som arbetar med vuxna ligor och tränare ansvar.

Baseboll

Texas Teenage baseball-Softball Association är en statewide organisation som främjar baseball program för pojkar och flickor i åldrarna 5 till 18. Organisationen tillåter lokala medlemsförbunden att behålla en stor del av kontrollen över sina ligaverksamhet, men ser till att alla ligor är dedikerade till de principer av rent spel, lagarbete och sportsmannaanda. Deep East Texas Baseball Association är mer engagerade i laget nivå, driva en "välj" ligan där spelare ansluta specifika, oberoende team. För bussar hanterar Texas High School Baseball Coaches Association regler förändringar och coach-domare relationer, och erkänner spelare och tränare genom utmärkelser.

Fotboll

Texas ungdomfotboll & jubel Association övervakar den största oberoende ligan i staten och driver kapitel i San Antonio, Austin, Houston och Rio Grande Valley. Det är den främsta förening behandlar ungdomar fotbollsmatcher i staten. Men lag är verksamma i Dallas / Fort Worth tenderar att falla under North Texas Youth Football Association, som övervakar spel och turneringar för fotboll och heja team. För icke-kontaktgrupper, Texas flagga fotbollsförbundet värd turneringar och skänker utmärkelser.

Fotboll

Texas State Soccer Association-syd övervakar herr-, dam- och co-ed ligor för både ungdomar och vuxna grupper och värdar cup turneringar under hela säsongen. Nord Texas Soccer Association övervakar även män, kvinnans och co-ed lag för alla åldrar. Den är värd kliniker och turneringar, och erkänner tränare och spelare som överskrider på spelet. Nord Texas Soccer Association är medlem i både fotboll USA och FIFA, nationella och internationella fotbolls styrande organ.

Hockey

Texas amatörmässig hockey Association övervakar många olika ligor i staten, som sträcker sig från vuxen till ungdomar hockey, inklusive män, kvinnor och funktionshindrade grupper. Föreningen är den främsta hockey organisation i staten, övervaka de flesta ungdomar hockey spel och ligor. Det är en medlem av hockey USA, det styrande organet för hockey i USA