XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

TV-program som "The Biggest Loser" hjälpa människor snabbt förlora en betydande mängd av tyngd, men du kan uppnå samma resultat hemma om du är villig att sätta i arbete. Men det är inte smart att följa en aggressiv viktminskning regim under en längre tid, vilket gör en stark insats kan hjälpa dig att förlora 12 pounds i en månad.

Instruktioner

1 Kör för minst en timme varje dag. Du kan dela din kör in i en 30-minuters session på morgonen och en annan 30-minuters session på kvällen, men se till att få in åtminstone en hel timme att köra varje dag. (Om du inte är en löpare, prova en annan form av konditionsträning, såsom cykling.) Du kommer att bränna tillräckligt med kalorier för att förlora cirka en pund per vecka eller fyra pounds i en månad.

2 Minska antalet kalorier du äter varje dag till 1200. Du kommer att äta mindre, så du behöver för att göra hälsosamma val. Fokus på frukt och grönsaker, magert kött och fisk och nonfat mejeriprodukter. För att säkerställa att du får rätt mängd mat, mäta delar noggrant. Du kan förlora två pounds per vecka, eller åtta pounds i en månad, genom att ändra din kost på detta sätt.

3 dricka mer vatten och äta färre stärkelse och mindre salt. Genom att dricka mer vatten, ger du din kropp vätske den behöver och hindra det från att hålla fast lagrat vatten. Genom att äta färre stärkelse och mindre salt, som båda fungerar som svampar och suger upp vatten i kroppen, hindra dig vätskeretention från att du väger mer.

Tips

  • Håll ett livsmedel dagbok för att hjälpa dig att spåra din dagliga kaloriintag.
  • Tala alltid med din läkare innan du påbörjar någon diet eller motion plan. Du bör inte äta mindre än 1200 kalorier per dag. Du behöver att många kalorier för att säkerställa att du får rätt mängd näringsämnen och din kropp har tillräckligt med energi.