XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Visst har vi alla hört talas om att utöva, men övning för ansiktet och halsen? Jo, det är sant. Du kan fortfarande se ung och undvika rejäl prislapp på plastikkirurgi. Dessa enkla övningar kan bidra till att minska ålders linjer i ansiktet och tonen musklerna. Kom ihåg, innan du utför någon av dessa övningar se ditt ansikte är våt och väl smord så att göra någon skada på huden.

Haka

Utöva hakan muskler, sticka ut underläppen och håll den i det läget under några sekunder. Sedan sänka hakan utan att röra huvudet. Gör denna övning i upprepningar av 10 i tre eller fyra uppsättningar. Utövar hakan muskler kommer att bli av, eller förhindra, en kalkon liknande hals.

Skalp

Hårbotten övningar kan vara svårt att göra, men värt arbetet. Dessa övningar är i grund och botten att höja ögonbrynen för 10 repetitioner i set om tre eller fyra. En annan hårbotten motion försöker dra öronen upp med musklerna på baksidan av huvudet. Göra dessa enkla övningar kan hjälpa till att eliminera pannan linjer. Det är nog bäst för dig att göra dessa övningar framför en spegel för att hjälpa dig att identifiera och isolera musklerna.

Ögon

Utövar musklerna runt ögonen kan bidra till att minska dessa ålderslinjer. Dessa övningar består av delvis blinka varje öga och hålla den i tre sekunder, sedan koppla av. Tricket med denna övning är inte att krama upp området runt ögat. Detta kan vara svårt eftersom det kan vara din tendens att göra detta när du blinka eller blinkar. Börja göra denna övning framför en spegel för att träna dig själv att inte göra allt som scrunching. Gör detta i upprepningar av 10 för tre av fyra uppsättningar.

Mun

För att hjälpa bli av med dessa parenteser i ansiktet, måste du göra några mun övningar. Dra på sidorna av munnen för att sträcka ut, som en av de ytor som du har gjort som ett barn, bara inte sticka ut tungan. När munnen sträcks ut, hålla det så i tre sekunder. Dra sedan munnen stängd tills fingrarna möts. Gör detta i upprepningar av 10 för tre av fyra uppsättningar.

Hals

Att företaget upp din hals, prova denna övning. Luta huvudet bakåt och tryck tungan på taket i munnen. Håll tungan stadigt mot gommen, sänka hakan till nacken. Gör detta hals åtstramande övning i upprepningar av 10 för tre av fyra uppsättningar.