XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man undviker Stretch Marks


Bristningar är de små missfärgade märken i vår hud som påminner oss om flera saker som händer i våra liv vid olika tidpunkter. Det kan vara från våra glada dagar under graviditeten till våra desperata tider under viktökning. Oavsett vad bristningar påminna oss om, är det något som vi vill bli av med och snart. Här är några tips om hur man bli av med de vita märken i vår historia.

Instruktioner

1 Under graviditet:
När din kropp förändras på grund av den växande liv i dig, dricka så mycket vatten som möjligt. Det är hälsosamt för dig och barnet, plus det håller huden från att bli alltför torr på grund av uttorkning. Även under graviditeten använda kakaosmör varje dag detta kommer att göra din hud mer töjbar därmed undvika bristningar.

2 Gå ner i vikt:
Om du förlorar vikt, är det bäst att gå ner i vikt i en hygglig takt. Gå ner i vikt med snabb tillåter inte huden att studsa tillbaka från att vara stretch för en lång tid. Stegen ovan plus en hälsosam måltid med massor av vitaminer och mineraler som vitamin C, vitamin E, zink och kisel hjälper dina hudbristningar och ditt mål att förlora vikt.

3 BRÖST och bristningar
Ammande kvinnor eller stora breasted kvinnor får bristningar på grund av den plötsliga ökningen av sina bröst. Med rätt behå kommer bidra till att upprätthålla bröstet och hindrar dem från att sjunka. När de sag de sträcka och orsakar dessa hemska bristningar. Tillsammans med bras som passar, hälsosam kost och kakaosmör bör du kunna undvika att få bristningar att börja med eller minimera dem om du redan har dem.

4 body building:
Bristningar hända till följd av ständiga upprepande övningar. Försök att hålla från att få muskler för snabbt eller lyfta tunga utrustning för många gånger i en uppsättning. Medan du arbetar för att nå din kropp byggnad mål använda stegen ovan, kan du också krävas ett besök på din hudläkare förskriva serotonin eller töm A. Detta recept kommer att hjälpa medan hudbristningar fortfarande rosa eller rödbrun.

Tips

  • AHA krämer hjälper också med flexibilitet i huden.
  • Börja alltid behandla hudbristningar så snart som de verkar bättre hantera dem.
  • AHA krämer kan inte användas av gravida kvinnor.
  • Bristningar kommer aldrig att försvinna, genom att fånga dem tidigt och behandla dem på rätt sätt de kommer att minska i huden.
  • Hudbristningar som är gamla kan fortfarande behandlas och vissa kan minska med tiden men kommer inte att försvinna liksom fånga dem tidigt.