XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
What not to wear till en nattklubb

Nattklubbar är en go-to helgen destination för många unga yrkesverksamma och med rikliga drinkar och dans kommer en viss typ av klädsel. Med konkurrens ökar stadigt, klubbar är i ständig jakt efter den hippaste, trendigaste och mest fashionabla av kunder, så du kommer att vilja klä att imponera. Från vackra damer till stiliga herrar, om du deltar i en nattklubb i helgen, vara medveten om de dos och inte göra för att se till att du är på toppen av din stil spel.

Flip flops

"Men de är så bekväm!" du säger. Under inga omständigheter är det acceptabelt att bära Beachy flip-flops till en nattklubb. Inte nog med att de ser olämpligt avslappnad, men du kommer att sätta fötterna i riskzonen för att trampa, som rem sandaler helt enkelt inte erbjuder tillräckligt stöd för att vara på fötterna, dansa hela natten. Om klackar är omöjligt, välja en söt par bländat lägenheter; män bör hålla sig till klä skor för en look som är elegant och put-tillsammans.

The Wrong Pants

Medan vissa hip-hop klubbar kan välkomna street style kläder, kommer de flesta exklusiva nattklubbar kräver en viss typ av klädsel. Baggy byxor kan se slarviga och bör lämnas för casual dagtid utflykter, inte nätter på en klubb. Om du är ett fan av baggy byxor och är osäker på vad man ska ha i stället välja en mörk tvätt rak ben jean eller svart eller grå par byxor. Jeans kan vara acceptabelt för kvinnor, så länge de är monterade och snyggt, inte omfattas av tårar och snedstreck som kan se klibbig för kvällen.

olämpliga tillbehör

Även om det finns gott om helt acceptabelt plagg för nattklubben, bör några tillbehör aldrig satt sin fot genom dörren. Solglasögon är ett sådant tillbehör. Bouncers kommer högst sannolikt att be dig att ta bort skyddsglasögon om du kommer till klubben bär dem, så det är bäst att lämna dem hemma. Även kedjor och spik-lastad tillbehör är hett just nu, kan vassa taggar vara en säkerhetsrisk olämpligt för klubben. Om du måste ifrågasätta om ett objekt är lämpligt, kan det vara bäst att avstå från det. Ingen tillbehör är värt att nekas tillträde, och därmed potentiellt förstöra hela natten.

Illasittande kläder

Om det inte passar, inte bära den. Medan många kvinnor tenderar att tänka mindre är mer när det gäller nattklubb klädsel, något som gör att du riskerar för en garderob fel bör lämnas i garderoben. Blusar som är alltför urringade kan locka till sig fel sorts uppmärksamhet. Det finns sätt att klä sexig och snygg samtidigt som något till fantasin. Om klänningar är alltför skandalöst och inte täcker alla nödvändiga områden, riskerar du att få avvisas vid dörren, vilket kan vara ett pinsamt händelse. Hålla saker flott och täckt så din nattklubb ensemble utmärker sig för alla rätt skäl.