XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man blir Slim i 10 dagar


När företaget ett program som ändrar fysiologiska, måste vi förstå vad som efterfrågas av oss psykologiskt. Dessutom måste vi göra det på ett säkert och effektivt sätt som uppnår de mål som anges. När önskar bli smal i en kort tid, måste vi förstå att det inte faktiskt viktminskning som vi talar om. Men vi kan ge tips och tricks för att visas smalare i så lite som 10 dagar.

Instruktioner

Hur metoden din diet

1 Undersök din nuvarande kost och ersätta rött kött och fläskprodukter med fisk och kyckling - eller ännu bättre, tofu. Genom att eliminera tunga kött från din kost, det är mindre risk för uppblåsthet och gastrointestinala problem.

2 Se till att ha en lämplig mängd fibrer i kosten för att hålla dig att fungera effektivt. Detta kan göras genom att lägga till frukt och grönsaker samt fullkornsprodukter till ditt matintag.

3 Se till att dricka mycket vatten under hela dagen.

4 När du sitter ner för att äta en läcker måltid, se till att dina delar är tillräckligt för att uppnå mättnad och inte enorma delar avsedda för flera portioner.

5 Dietister har pracka begreppet intuitiva äta under det senaste decenniet, och det finns verkligen något för det. Ät när du är hungrig, och sedan äta bara tills du känner dig full. Du vill inte vara smärtsamt full, men mätta.

att vara aktiv

6 För de avstånd som en bil är mer av en bekvämlighet än en nödvändighet, rem på dina atletiska skor och promenad. Detta kommer att hålla din puls och din kropp bränner den mat du har ätit under dagen.

7 Gå ett gym. För loppet av 10 dagar, kan ett gym verka som en dum idé, men detta kommer att tillåta dig att förbli frisk och i bättre form. Styrketräning hjälper till att dra och ton, två saker som gör din kropp verkar längre och mer slimmad.

8 Kom ihåg, kardiovaskulär aktivitet minskar viktökning och fettlagring. Gå när du vill köra, jogga när du annars skulle gå. Ökad aktivitet, och i synnerhet blir mer konditionsträning, ökar dina chanser att bli en smalare dig.

Tips

  • Inte under några omständigheter svälta sig själv eller delta i fysisk aktivitet som överskrider din aktuella konditionsnivå. Konsultera en läkare innan du påbörjar någon träning rutin eller diet för att på lämpligt sätt förstå eventuella interaktioner och faror.