XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man använder en Shoulder Ice Pack


Att veta hur man använder en axel kylklamp är en viktig del av att vara en idrottsman eller en idrottsman vårdgivare. Is förpackningar som utformats speciellt för användning på axeln är lätta att använda. Det finns flera enkla sätt att förhindra ytterligare skada på en axel och att främja läkningen i en drabbad axeln.

Instruktioner

1 Vila skadade axeln. Det är viktigt att omedelbart koppla efter att ha lidit en skada på axeln som kräver en kylklamp. Avstå från all verksamhet som ytterligare kan skada din axel eller orsaka smärta.

2 Ha någon hämta en axel kylpåse för dig. Få dem att läsa instruktionerna på baksidan av isen pack om det finns någon.

3 Placera den förberedda kylklamp över axeln. Det är viktigt att täcka alla delar av det drabbade området. Varje del av din drabbade axel behöver kontakt med kylklamp.

4 Komprimera kylpåse över axeln. Se till att axeln kylklamp är helt täcker det drabbade området medan du använder ett jämnt tryck runt den. De bästa axel is förpackningar kommer med remmar som tillåter dig att fästa kylpåse på plats.

5 Lyft axeln så högt som möjligt. Upplyft lemmar hjälper bidra till läkningsprocessen.

6 Rengör eller fylla på is förpackningar som behövs. Bibehålla optimal kyla och arbetar med ren is förpackningar hjälper till att förhindra ytterligare skada och eventuell smitta.

Tips

  • Överväga att investera i den nya versionen av is förpackningar - kalla påsar. Med enkel tillämpning, väskor, isolering väskor och batterier, kalla påsar ta en hel del onödig stress bort från de skadade.