XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur gå ner i vikt med Oregano Oil

Oreganoolja är en naturlig substans som är gjord av vilda oregano växter. Eftersom det är vild, är olja av oregano uppgift göras utan några tillsatser eller kemikalier. Naturopaths tyder på att oreganoolja kan hjälpa behandla en mängd olika symptom och stöd i viktminskning. Några preliminära forskning har visat att olja av oregano är en bakteriedödande och har antibakteriella egenskaper. Ingen vetenskaplig forskning finns som förbinder olja av oregano till viktminskning; emellertid olja av oregano påstods att hjälpa till med matsmältning och öka ämnesomsättning som hjälper leda till viktminskning.

Steg 1

Köpa olja av oregano från hälsokostaffär. Olja av oregano finns i flytande eller kapselformer.

Steg 2

Ta kapselform enligt förpackningens anvisningar. Se till att kapslarna innehåller minst 70 procent carvacrol sig vara effektiv i viktminskning.

steg 3

Späd oreganoolja i flytande form med olivolja. Blanda olivolja och olja av oregano i lika delar för att dricka olja av oregano. Rör om i en ett 8 oz. glas vatten och dricka helt.

steg 4

Drick blandningen tre till fyra gånger om dagen. Olja av oregano kan tas på fastande mage, men dricka med en måltid kan hjälpa till att snabba upp din ämnesomsättning.

steg 5

Tillsätt fyra droppar olja av oregano till ett glas lågt kaloriinnehåll fruktjuice om du inte kan ta blandning av olja och vatten. Fruktjuicen kommer att maskera den starka smaken av oljan.

varningar

  • Rådgör med din läkare innan du lägger olja av oregano eller någon annan naturläkemedel till din diet.

tips

  • Oreganoolja kan också blandas med kokosolja i stället för olivolja.

Saker du behöver

  • Oreganoolja
  • 1 tsk. olivolja
  • Fruktjuice