XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Jämförelse av Centrum kvinnor & # 039; s Vs. Centrum Silver kvinnor & # 039; s

Centrum för kvinnor och Centrum Silver kvinnors multivitaminer ge en kombination av vitaminer och mineraler bara för kvinnor och kvinnor över 50 år. Kosttillskott som Centrum kan vara fördelaktigt att tillhandahålla ett ökat intag av vissa vitaminer eller mineraler när dessa inte kan tillgodoses genom kosten eller på grund av ett medicinskt tillstånd. 2010 Dietary riktlinjerna för amerikaner rekommenderar att näringsämnen kommer främst från näringsrika livsmedel, som även omfattar fibrer och andra ämnen som ger positiva hälsoeffekter.

Nyckelnärings Skillnader

Flera näringsämne mängder ökning eller minskning mellan Centrum kvinnor eller Centrum silver kvinnor kompletterar med de mest anmärkningsvärda skillnader i C-vitamin, B-12, kalcium, järn, zink och lutein. Centrum Silver Kvinnor formel --geared till kvinnor över 50 år - ger större mängder alla dessa näringsämnen med undantag av järn som är lägre. Centrum Silver kvinnor ger också 300 mikrogram lutein, som inte är i Centrum kvinnor.

Centrum kvinnor Fördelar

Centrum kvinno tillägg har en kombination av näringsämnen för att stödja energi, immunitet, metabolism och ett friskt utseende. Vitamin B-6 och B-12 är viktiga näringsämnen som stöd i metabolismen av kolhydrater, protein och fett, och stödja energibehov genom friska nerv- och blodceller. Antioxidanter, såsom vitamin C, E, betakaroten och zink, stödja immunsystemet genom att skydda celler från fria radikaler och främja sårläkning. Vitamin H, känd som biotin, och andra B-vitaminer främjar frisk hud, hår och naglar.

Centrum Silver Kvinnors Fördelar

Centrum Silver kvinnors formel har alla samma viktiga näringsämnen som kvinnors formel om många av dessa belopp ökas eftersom dina behov förändras när kroppen åldras. Undantaget är en mindre dos av järn jämfört med vad som finns i Centrum kvinnor. Järn är en nödvändig mineral som stöd i syre transport i hela kroppen, men för mycket kan orsaka cellskada eller järn förgiftning. Menstruation och blodförlust bidrar till järnförlust. Kvinnor har färre krav på järn efter klimakteriet. Vitamin B-12 är en annan skillnad mellan de två tillskott. Som ni ålder, kan din mage producera mindre syra, vilket är nödvändigt för B-12 ska frigöras och absorberas från proteinet i livsmedel såsom kött och fjäderfä. Låga nivåer av B-12 kan orsaka trötthet, svaghet och aptitlöshet. Centrum Silver Kvinnor ger 50 mikrogram B-12 jämfört med 6 i Centrum kvinnor. Högre mängder av kalcium och D-vitamin stöd benhälsa, och tillägg av antioxidanten lutein stöder öga hälsa.

Näringsbehov ändras när du ålder

Kvinnors kost och näringsbehov förändras när de blir äldre. Centrum för kvinnor och Centrum Silver kvinnors multivitaminer ge varierande mängder av viktiga näringsämnen som är specifika för din ålder. Lista multivitaminer tillsammans med andra örter eller mediciner på nödvändiga hälso former; tillskott av multivitaminer kan interagera med vissa läkemedel som förskrivs.