XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Bra mellanmål för barn


Ger goda snacks för dina barn är faktiskt en mycket mindre utmanande än du förväntar dig. Du kan ge hälsosamma alternativ till skräpmat och med lite kreativitet kan du skapa ett mellanmål upplevelse som är roligt och spännande liksom hälsosamt för dina barn.

Kul med frukt och grönsaker

Barn är ofta fascinerad av spännande livsmedel och kan uppmuntras att prova nya, nyttiga snacks om de skärs i udda former. Försök att skära nya frukter och grönsaker som du kommer att införa dina barn till former såsom halvmåne kiwi, melon sfärer eller jicama kuber. Föräldrar kan också använda kreativitet för att göra bra mellanmål för barn som doppa en banan i yoghurt, rulla den i krossad spannmål och placera den i frysen för att skapa en alternativ fryst behandla söta popsicles. Kombinera frukt såsom en banan, frysta jordgubbar och låg fetthalt yoghurt, och blanda för att göra en hälsosam smoothie mellanmål.

Grönsakssoppor göra ett bra mellanmål som barnen kan förbereda sig i mikrovågsugn och äta med fullkorns kex eller pretzels. Servera en bakad potatis med salsa och ost eller skapa en veggie collage med hjälp av blomkål för moln, broccoli för träd, tomater och morot blommor med selleri stjälkar och en skiva av squash för en solen. Skapa finger-mat snacks som är barnvänliga genom att mellanmål kabobs gjorda av druvor och ost som glider på salta pinnar.

Kreativa mellanmål Idéer

Använd olika kakmått att skära ut former av smörgåsar att skapa olika, spännande formade smörgåsar såsom hjärta, stjärna eller smiley. Kasta bröd och välja en tortilla att tjäna med senap, låg fetthalt lunch kött såsom skinka eller kalkon med ost; rulla ihop och servera för ett bra mellanmål för dina barn. Gör dina barn att skratta med en inside-out smörgås genom att linda lunch kött och skivad ost runt en sesam pinne

Friska söta mellanmål

Skapa en banana split alternativ genom att fylla en banan med ditt val av fryst yoghurt smaker och strö med granola eller fullkornsris spannmål. Locka dina barn med en hälsosam version av en stenig väg öken genom att krossa en Graham kracker i låg fetthalt chokladpudding och stänka det med miniatyr marshmallows. Utforma en parfait gjord av lager av låg fetthalt vanilj yoghurt, blåbär, mandarin apelsiner och / eller jordgubbar och granola, eller skapa en bärbar bra mellanmål för dina barn genom att fylla upp en våffla kon med färsk frukt såsom jordgubbar, hallon och blåbär och topp med låg fetthalt vanilj yoghurt.