XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

The Ultimate Fighting Championship är för närvarande den högsta profil MMA organisation i världen. Genom att träna i mixed martial arts (MMA), kan du lära dig effektiva självförsvar tekniker och har en hög intensitet personligt träningsprogram.

Instruktioner

Hitta en Träning Plats

1 Många gym ge MMA träning. Om det inte finns någon fullständig MMA gym i ditt område, hitta individuella utbildnings gym som tillgodoser de många discipliner som ingår i MMA, som noterats i följande steg.

2 Träna traditionell boxning. Detta ökar hand hastighet och undervisar slående och försvar tekniker som används i stand-up striderna.

3 Tåg i Muay Thai, en form av kickboxning som har sitt ursprung i Thailand. Detta kommer att införliva sparkar i din stående spel, samt slående teachniques används inuti clinches.

4 Tåg i judo och brottning. Dessa används som övergångs konst som hjälper dig att föra kampen till marken eller hålla din motståndare från att ta dig på mattan.

5 Tåg i brasiliansk jiujitsu. Denna konstform används när kampen är på marken. Det inkluderar inlämnande tekniker och processer för att vända läget från botten.

6 Fullt ut integrera alla dessa discipliner i dina sparringsessioner. Det är viktigt att träna dessa individuella aspekter och sedan kombinera dem för att få full nytta av MMA.

Tips

  • Var realistisk med dina mål. Om du inte syftar till att vara en topp konkurrent, kan en mindre, mindre dyra gym vara mer fitting.The Underground Forum är en utmärkt resurs för träningstips och gym råd som besöks av många sneakers och kämpar.
  • Tiden engagemang som krävs för att bli en UFC-kaliber mixed martial artist är liknande den i en heltidsarbete.