XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Testosteron Enanthate är ett receptbelagt läkemedel som härrör från en manlig könshormonet. Generellt föreskriven för behandling av tillstånd som är associerade med låg testosteron hos män, är det också ges till kvinnor ibland att behandla vissa typer av bröstcancer. Läkemedlet verkar genom att återställa eller öka testosteron normalt tillverkas i kroppen och genom att kompensera eventuella organiskt förekommande östrogen, vilket kan hämma tillväxten av cancer och stoppa den från att sprida sig. Testosteron Enanthate är också toppen anabola steroider för kroppsbyggare, eftersom det bidrar till snabb tillväxt och utveckling av muskelvävnad. Det är lagligt tillgängliga med bara recept.

Instruktioner

1 Lär dig att säkert ge dig själv en chans. Injektioner av testosteron Enanthate ges vanligen av en hälso-och sjukvårdspersonal. Om du planerar att behandla dig själv hemma, har en sådan professionell visa rätt teknik för att rita en injektion.

2. Bestäm din dos. För män är mellan 250 och 1000 mg en gång per vecka den gemensamma dosen. För kvinnor är det 250mg (eller 1 ml) var 10 dagar. Dock kan din läkare rekommendera en annan dosering eller injektionsschema baserat på din ålder, vikt, kön och träningsprogram, och hans instruktioner bör ha företräde.

3 Inspektera medicinering. Om innehållet i testosteron Enanthate flaskan ser grumlig, innehåller flytande partiklar eller en off-färg, medicinering är förorenad och måste kasseras. Flaskor som är spruckna eller skadade på något sätt bör också kastas ut eller returneras till tillverkaren.

4 Tvätta injektionsstället med isopropylalkohol. Rita din dos med en ny nål och fortsätt med skottet.

5 Kasta den använda sprutan på ett sätt som överensstämmer med din statliga och lokala föreskrifter hälso- och sjukvårdspersonal. Förvara den oanvända delen av testosteron Enanthate vid rumstemperatur, i direkt solljus och oåtkomligt för barn.

Tips

  • Om du av misstag har hoppat över en Testosteron Enanthate dos, ta den direkt - om du inte är inom 48 timmar efter din nästa dos, i vilket fall hoppa över det och återgå till din regelbunden medicinering schema. Inte öka mängden nästa injektion till "göra upp" för den missade skott.
  • Förvara inte Testosteron Enanthate i badrummet, som överdriven fukt och variationer i värme kan skada produkten. Ge inte din Testosteron Enanthate till någon annan. Att dela receptbelagda läkemedel är olagligt. Vanliga biverkningar av testosteron Enanthate omfatta utveckling av akne; låg energi; ömhet och svullnad i munnen och tandköttet; huvudvärk; och håravfall. Kontakta din vårdgivare om du upplever något av dessa mer allvarliga biverkningar: svullnad i munnen, läppar, ansikte eller tunga; nässelfeber; kliande utslag; förändras i utseende eller storleken på testiklarna; tillväxt ansikts-hår, svårt att andas; bröstsmärtor; gulsot; utökade eller smärtsamma erektioner; förändring i sång ton; markant ökning av aggression; eller oförklarlig viktökning.