XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Green Mountain Trails i Lakewood, Colorado


Green Mountain, som ligger i Lakewood, Colorado, är hem till William Frederick Hayden Park, en 2400-acre rekreationsområde med tre Ändpunkter som leder till fem populära spår. Belägen mellan två distinkta områden, Green Mountain vilar mellan Great Plains kort gräs prärien ekosystem och vid foten av Klippiga bergen. Området geologi består av sandsten, vulkanisk sten och förstenat trä. Vilda arter är meadowlarks, mule rådjur, kaniner, Bluebirds, prärievargar, svart-tailed präriehundar, hökar och skallerormar.

Rooney Trailhead

Rooney vandringsled ligger nära C-470 längs Rooney Road på västra sidan av Green Mountain. Parkeringsplatsen är den största av parkens tre parkeringsplatser och har toaletter. Vid ankomsten, ta en kort promenad upp till över C-470 gångbro för att komma åt trailheads för Green Mountain Trail och Rooney Valley Trail. Green Mountain Trail lockar mountainbikecyklister att utmana sina färdigheter på sju mil slinga med en 1200-fots höjd vinst. Ta en hatt för solskydd, som Green Mountain ger små möjligheter till skugga. Efter spår äventyr, stanna till vid Dinosaur Ridge Visitor Center ligger på Alameda och Rooney Road att lära sig om fossil i området och besöka presentbutik.

Utah Trailhead

Finns längs West Alameda Parkway och på den södra sidan av Green Mountain är Utah vandringsled. Tillgång till John O. Hayden Trail ligger här och börjar med en brant lutning som leder till toppen av Green Mountain. Green Mountain Trail skär Hayden Trail två gånger, en gång i närheten av leden bas och även på toppen av Green Mountain, vilket tillåter en kort utfärd till den 6800-fots summit landmärke, en radiomast. Hayden Trail slutar vid toppmötet. Du kan gå tillbaka genom samma spår eller utforska andra spår längst upp, såsom 1,3 mil Summit Loop Trail eller 0,9 mil norr Tillgång Trail. Parkeringsplatsen är liten på den här platsen, och inget vatten finns. Park timmar är från 05:00 till 22:00, och parken är öppen året runt för dagsbruk.

florida Trailhead

Upptäck Florida vandringsled vid West Alameda Parkway och Florida Avenue på den sydöstra sidan av Green Mountain. Denna vandringsled är en populär inkörsport på grund av sin närhet till staden Lakewood, och det är lättillgängligt för after work berg cyklister, löpare och vandrare att få ingången till Green Mountain Trail, en slinga som erbjuder varierade upp och ner terräng. Green Mountain Trail och alla andra spår erbjuder enastående utsikt över den avlägsna Denver storstads silhuett, monolitiska rock outcroppings av Red Rocks Park och snöiga-kulminerat Klippiga bergen. Hundar är tillåtna, men måste vara i koppel - en regel som strikt efterlevs.