XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Gröt Diet

En gröt diet erbjuder mycket att beundra, från dess hälsosamma, fullkorn näring till dess låga kostnader och mångsidighet. Gröt har uthärdat som en stapelvara i kosten i olika kulturer och generationer, ger varma, billiga måltider, öka hälsan hos idrottare, barn och vuxna, och leva på i huvudet på någon som har läst berättelsen om Guldlock och de tre björnarna.

gröt Grunderna

Gröt Diet

Gröt tillagas spannmål. Som sådan skiljer den sig från kalla spannmål primärt i vatteninnehåll och serveringstemperatur. Havregryn och grädde av vete är klassiska representanter för gröt serveras ibland med mjölk, frukt eller brunt socker. Ännu gröt behöver inte begränsas till morgonen biljettpris, och kan konsumeras under hela dagen som dietmat, och inte bara för viktminskning, antingen; varm spannmål är fiberrika komplexa kolhydrater kan passa en hög kaloriintag, också - med kalori-tät tillägg.

Lo- kaloridiet Gröt

Gröt Diet

USDA närings tabeller visar att en kopp vatten-kokt havregrynsgröt har 159 cal. och 3,18 g fett, och en kopp grädde av vete har 149 cal. och 0,58 g fett. Både varma spannmål "högt vatteninnehåll hjälper till att kontrollera kalorier och hunger, liksom fettet från bara 1 msk. av hackade valnötter eller mandel. Ett streck salt lägger smörig smak med noll kalorier. Varje diet listar en restriktiv diet med 1/2 kopp havregryn portioner vid varje måltid tillsammans med frukt, grönsaker och magert kött.

Hög kalorifattig diet Gröt

Gröt Diet

Hög kaloridieter kan innehålla gröt. Om du vill gå upp i vikt, öka din havregryn s kalorier med någon kombination av dessa näringsrika toppings: honung, nötter, frön, yoghurt, melass, vetegroddar, russin, fikon, torkade tranbär och klappar i en hjärtvänlig oleo spridning. Med hjälp av hela eller 2 procent mjölk i stället för vatten ökar inte bara kalorier utan kalcium och vitamin D också.

Savory Grädde av vete

Gröt Diet

Grädde av vete har mångsidighet. En varm skål med lättsaltat grädde av vete kan ersätta smörade rullar. En maträtt av varm, tjock grädde av vete smaksatt med persilja och gräslök kan enkelt ersätta potatis eller pasta. Som ris, grädde av vete s korn suger upp vatten som en näringsrik säng för rostade grönsaker med smält ost. Kom ihåg att skära kalorier, välja mager ost och lummiga planteras; att öka kalorier väljer helfet ost och stärkelserika grönsaker.

Desserter Beyond Havrekakor

Gröt Diet

Oatmealkakor är klassiska, men du kan ha grädde av vete kakor också. Kockar webbplats ger en rik recept som innehåller mjöl, ägg, vanilj, russin, smör och socker. Du kan minska kalorier genom att ersätta smör med äppelmos, och halvera sockret. Puddingar gjorda med gröt är lätt och närande: fördela den kokta spannmål i dessertskålar och lager skivade bananer, omedelbar pudding, torr spannmål, yoghurt och valnötter. Att minska kalori använda sockerfria pudding, fettfri yoghurt och låg sockerhalt torr stråsäd.