XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vad Är lönnsirap, citron och vatten diet?


Citronsaft, lönnsirap och vatten är de viktigaste komponenterna i en avgiftning diet som kallas Master Rengör. Denna kortsiktiga diet är utformad för att spola ut tarmkanalen.

Funktioner

Master Cleanse är en avgiftande diet som skapats av Stanley Burroughs. Det handlar om en tre dagars "lätthet i" period, följt av en 10-dagars flytande diet av vatten, citronsaft, lönnsirap och cayennepeppar. Det slutar med en tre-dagars "underlätta ut" från fastan.

Syfte

Saft kost är utformad för att rengöra tarmkanalen. Lönnsirap ger kalorier medan de övriga ingredienserna är avsedda att spola gifter ur kroppen. Diet anhängare säger att dricka ett glas lemonad recept varje gång de är hungriga eller har lust att äta under fastan. Dricksvatten under hela dagen assist i den totala rengöring av tarmarna.

varningar

Näringsexperter har kritiserat Master Rengör. Kathleen Zelman, en före detta talesman för den amerikanska Dietetic Association, skriver på WebMD att Master Rengör är en kortsiktig lösning för viktminskning och utarmar kroppen av viktiga näringsämnen och energi under hela fastan.