XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man fäster en Walker till en rullstol


Rullstolar och vandrare ger möjlighet att rörlighet för personer med fysiska funktionshinder eller funktionsnedsättningar. För dem som har partiell rörlighet, med hjälp av både en rollator och rullstol hjälper till att spara energi och fortfarande tillåter ett minimum av upprätt rörelse. För vissa blir frågan hur man fäster walker till rullstolen så att den kan användas för de särskilda omständigheter när det är lämpligt. Vissa eftermarknads rack och fästsatser är dyra. Ett billigare och mycket effektiv metod är att använda enkla hook-and-loop tyg fästelement såsom kardborrband att fästa walker till rullstolen.

Instruktioner

1 Ställ in bromsarna på rullstolen och vik rollatorn så armarna kapslade i huvud walker rack. Om rollatorn har teleskopben, dra dem.

2 Håll rullator platt mot baksidan av rullstolen, mellan de två handtagen på armarna på riggen.

3 Ämne en av krok-och-loop remmar genom baksidan av rullstolen back-tyg. De flesta rullstolar har speciella band för detta ändamål. Linda hook-and-loop remmen runt benen på den walker så de är säkrade i remmen. Dra bandet så hårt som möjligt.

4 Wrap en andra rem genom de övre delarna av ryggstödet. Linda den runt toppen av rollatorn för att fästa den på rullstolen. Tryck ned och sida till sida på rollatorn för att säkerställa banden har en tät och säker fastsättning mellan rollatorn och rullstolen.