XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man motstå fet mat


Om det är svårt att motstå fet mat, är du inte helt fel. En juni 2010 NBC Nightly News rapport indikerade livsmedelsindustrin designar gödning och förädlade livsmedel för att utlösa konsumenternas önskan att äta mer. Detta innefattar att injicera livsmedel med socker och oljor och göra gödning livsmedel mindre så att de snabbt klar. Medan frestelser för gödning mat kan aldrig helt försvinna, är det möjligt att slå tillbaka och motstå frestelsen att ge upp.

Instruktioner

1 Ta en stund att överväga om du är riktigt hungriga. Fokus på ursprunget av önskan att äta maten. En önskan som härstammar från magen är ett tecken på hunger, För är ett rent mentalt önskan ett sug. Undvika att äta som svar på en mental sug.

2 Fokusera på anledningen till att du är sugen gödning mat. Kanske du är uttråkad och bara behöver något att göra; eller kanske du är ledsen och att använda mat som ett sätt att klara av. Ta reda på orsaken och hitta ett annat sätt att tillfredsställa behovet. Få upp och göra något fysiskt eller mentalt utmanande att bekämpa tristess. Ring en vän eller göra något upplyftande som inte innebär mat för att bekämpa sorg.

3 inte omedelbart ge efter för begäret. Ta en stund att minnas den mat du har ätit för dagen. Fundera över om du verkligen behöver fet mat eller om du är nöjd och inte behöver objektet.

4 Placera bilder i köket för att påminna dig om varför du undviker maten. Placera bilder av dig själv, vänner och familjemedlemmar, fitness modeller eller kändisar som har du mål kroppstyp. Tänk på vilken effekt gödning mat kommer att ha på din kropp och dina mål. Tänk på det område som du är mest benägna att viktökning och föreställa sig fet mat orsakar viktökning i området.

5 Gör sundare versioner av fet mat du crave. Leta efter recept som kräver mer sund ingredienser såsom äppelmos i stället för oljor. Håll hälsosamma mellanmål till hands för att knapra på när ett sug sätter in.

6 Gör inte gödning livsmedel du kan inte motstå lätt tillgängliga. Förvara inte livsmedel i hemmet, bilen eller på kontoret på jobbet. Undvik livsmedels gångar och mellanmål maskiner där dessa livsmedel är fyllda om det alls är möjligt. Om du måste köpa gödning mat, köpa den minsta delen finns.