XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Den bästa övning för att förlora vikt är en som du kan utföra minst 30 minuter om dagen, så att du bränner mer kalorier än du tar i. Promenader, löpning, cykling och simning är övningar som människor i alla åldrar kan njuta av .

Viktbärande motion

Vad motion gör du förlorar mest vikt?

Löpning och cykling är bra sätt att utöva för viktminskning

Det bästa sättet att gå ner i vikt är att öka din viktbärande motion. Detta skulle inkludera promenader, löpning, cykling och tränar på en elliptisk tränare.

Tyngdlyftning

Vad motion gör du förlorar mest vikt?

Lyfta vikter bygger muskler

Ett annat sätt att öka viktminskning är att lyfta vikter för att bygga starkare muskler, eftersom det bränner kalorier. Du bör växla mellan övre och nedre kroppsdelar vid lyft vikter.

Intensiv träning bränner fler kalorier

Vad motion gör du förlorar mest vikt?

Går eller springer på kullar bränner kalorier snabbt

Gå ner i vikt, måste du förbrukar mer kalorier än du äter. Ett sätt att göra detta är genom intensiv träning, eftersom mer intensivt du tränar, desto mer energi du bränner. Du kan öka intensiteten antingen genom att öka hastigheten och öka motståndet.

Andra aeroba övningar

Vad motion gör du förlorar mest vikt?

Simning är ett bra sätt att gå ner i vikt

Många andra aeroba övningar bränna kalorier och hjälper dig gå ner i vikt. Simning, aerobics klasser, yoga, tennis, fotboll och någon sport där du ökar din puls kommer att hjälpa dig gå ner i vikt.

Best Motion för att gå ner i vikt

Den bästa motion för att gå ner i vikt är det som du tycker om, som kommer att uppmuntra dig att göra det varje dag. Prova olika utöva rutiner för att hitta en som fungerar bäst med ditt schema. Nyckeln till att förlora vikt genom motion konsekvent motionera på minst 30 minuter om dagen, omväxlande mellan aerob träning och tyngdlyftning.