XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Kanel & amp; vitlök Fördelar

Två ämnen i livsmedel, så skilda användnings smak och matgrupper, har liknande egenskaper som gynnar hälsan. Även vitlök blev tillgängliga i tillägg form långt innan kanel, har kanel in på marknaden för kosttillskott. Kemister har kommit långt i att identifiera inte bara de fördelar dessa livsmedel innehåller, utan också de specifika kemikalier som är ansvariga för sina hälsofördelar. Denna nya information isolerar, och möjliggör, reproduktion av den helande egenskaper både kanel och vitlök erbjudande. Innan du använder kanel eller vitlök för att behandla ett medicinskt tillstånd, kontakta din läkare.

Vitlök

Används i århundraden för sina läkande effekter, vitlök hade en verkningsmekanism som kringgås forskare. Enligt Science, en syra som produceras av en förening i vitlök interagerar snabbt med fria radikaler. Fria radikaler bildas som ett resultat av de flesta kroppsprocesser. Dessa oparade radikaler eftersträva att ansluta andra radikaler. Allicin i vitlök ger en antioxidant som reagerar med fria radikaler som annars skulle kunna para ihop med cancerceller. Dessa antioxiderande egenskaper skyddar också hjärtsystemet, stimulerar immunförsvaret, skyddar mot strålning, stöd avgiftning av främmande kroppar och återställa fysisk styrka, enligt Pennington Nutrition-serien.

Kanel

Kanel & amp; vitlök Fördelar

Kanel fungerar också som en antioxidant i kroppen. Det har anmärkningsvärt värde, dock i en viss extraherade förening som aktiverar enzymer som stimulerar insulinreceptorer. Samtidigt dessa enzymer hämmar andra enzymer som hämmar eller deaktivera insulinreceptorer. Detta innebär kanel har förmågan att minska blodsocker i olika former av diabetes. Den barkextrakt kanel sänkte också kolesterol och triglycerider i en studie av 60 diabetiker, enligt US Department of Agriculture.

Säkerhet

Vitlök är en nackdel, dess stickande lukt, inte tilltalar alla. Som ett komplement, vitlök, minus doften priser nr 1 av 91 kosttillskott, enligt Pennington Nutrition-serien. Människor som äter en till två vitlöksklyftor per dag skörda sina positiva belöningar. Tabell kanel, å andra sidan, har vissa fettlösliga föreningar. Detta innebär att det kan ackumuleras i kroppen när det tas i stora doser. Forskare har hittat ett sätt att isolera de vattenlösliga föreningar, skilja ut de fettlösliga föreningar och skapa en säkrare variation i kapselform, enligt US Department of Agriculture.

användningar

Kanel kan lägga till en punch i livsmedel. I sin pulveriserad, osötad formulär kan du stänka på gröt eller kalla spannmål, blanda det i jordnötssmör, lägga till sojamjölk och yoghurt, säsong sötpotatis och morötter, strö över nötter och grädda i 15 minuter, använda den i kaffe , lägga en del på frukt och rev upp fläsk. Vitlök, som används i kryddnejlika, kan skivas och sauted med nästan alla grönsaker eller kötträtt. Om föredragna, vitlökspulver kommer säsongen upp samma rätter. Som en medlem av "Alliaceae" familjen, vilket inkluderar lök, purjolök och schalottenlök, vitlök kan följa med en kompletterande smak. Lägg till pizza, sallader och soppor också. Vitlök tillskott kommer i ett extrakt, eterisk olja, en olja upplösta och uttorkad pulver. Den eteriska oljan kommer från ångdestillation och tillsats av vegetabilisk olja. Olje malar resultatet av slipning hela vitlöksklyftor i en vegetabilisk olja.