XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Stationär Recumbent Bikes & Hälsofördelar


Regelbunden motion är nyckeln till god hälsa och en minskad risk för förtida död. Liggcyklar är ett verktyg för patienter att få en kardiovaskulär träning i hemmet eller ett gym. Den stillastående cykel kan användas av vem som helst konditionsnivå och ger en chans för dem som är nya att utöva för att påbörja vägen till förbättrad hälsa.

Viktminskning

Rida en tillbakalutad cykel kan hjälpa överviktiga patienter att bränna mer kalorier och gå ner i vikt. Mycket överviktiga människor kan finna det lättare att bygga upp sin uthållighet långsamt innan du försöker en mer krävande träningspass. Spänningen på cykeln kan justeras för att öka utmaningen av träningen som fysisk kondition förbättras.

kardiovaskulär hälsa

Aerob aktivitet är någon övning som ökar hjärtfrekvensen och upprätthåller den under en period på tjugo till trettio minuter. En recumbent cykel är ett exempel på aerob aktivitet. De positiva hälsoeffekterna av att hålla pulsen upprätthållas under tjugo minuter eller mer på en liggcykel, ökar mängden blod som pumpas i en minut, sänker hjärtfrekvensen när de inte utövar, ökar HDL-kolesterol och sänker blodtrycket. Alla dessa fördelar är hälsosamt för det kardiovaskulära systemet, enligt Georgia State University.

Stress och depression Relief

Enligt University of Miami, finns det inte tillräckligt med bevis för att visa hur depression och stress påverkas av aerob träning, men det är ingen tvekan om att det hjälper dem som lider av dessa mentala störningar.

ökad energi

Aerob aktivitet med en tillbakalutad cykel kan bidra till att öka energi genom att förbättra kvaliteten på sömnen och ger en känsla av välbefinnande. Den fysiska aktivitet ökar syre till varje cell och vävnad i kroppen. De förbättringar av hjärt-kärlsystemet och ökad syre till kroppen ge kroppen mer energi för andra aktiviteter, enligt Mayo Clinic.

Bibehålla friska leder

Upplever smärta i lederna kan göra att du tror att du ska ta det lugnt ett tag. Enligt Mayo Clinic, är den exakta motsatsen. Fysisk aktivitet, såsom ridning en recumbent cykel, kan hjälpa dig att upprätthålla god gemensamma hälsa och öka din rörelseomfång. Rida en stillastående cykel är ett perfekt val för någon som lider av artrit. Övningen inte sätta alltför stor press på lederna under övningen. Ridning cykeln kan också hjälpa till att bygga muskelstyrka i benen, som stöder knälederna.