XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vilka är fördelarna för Evercare Hospice försäkring?


Evercare Hospice och palliativ vård tillhandahåller tjänster i 11 stater och är en del av Unitedhealth Group. Företaget tillhandahåller alla hospice tjänster som krävs enligt lag och tilläggstjänster. Evercare inte erbjuda sina egna hospice försäkring, men det fungerar med Medicare, Medicaid och privata försäkringsgivare för att säkerställa att alla hospice kostnaderna täcks utan självrisk eller samarbete betalar.

Medicare Godkänd

Evercare Hospice och palliativ vård är ett Medicare-godkända program, som säkerställer att det kommer att genom att till fullo omfattas av de flesta sjukförsäkring planer så att patienten har en sak mindre att oroa sig för när han kommer in i livets slutskede. Evercare fakturerar försäkringsbolagen direkt att göra det lättare för patienten.

säkrad Täckning

Hospice tjänster tillhandahålls till patienter som behöver dem, oavsett deras förmåga att betala. Om av någon anledning en medicinsk försäkringsbolag vägrar täckning, kommer patienten fortfarande få behandling på Evercare. Personalen kommer att arbeta med patienter för att hitta lämpligt försäkringsskydd och göra pappersarbete för att ordna täckning. Patienterna kommer inte vägras hospice om de vill det.

Ingen Drug Co-Pay

Evercare laddas inte receptbelagda läkemedel co betalar eller i sluten vård respit vård. Patienter som behöver läkemedel i sina sista dagar får dem oavsett betalningsförmåga. Dessutom Evercare erbjuder en mängd olika mediciner och behandlingar för symtomlindring.

Alla tjänster ingår

Evercare erbjuder inte bara de tjänster som krävs enligt lag, men andra tjänster som hjälpa till att lindra patientens bördor. Vissa av dessa tjänster är direkt vård av en läkare, obegränsad tillgång till aggressiva terapier, 24/7 support, smärtlindring, psykologiskt och andligt stöd och stöd från familjen.