XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man fyller i en baseball Score Book


Att bli en sekreterare för din boll team är en mycket upptagen jobb och kommer att kräva er uppmärksamhet på varje tonhöjden för spelet. Om ditt lag är hemmalaget, då din poäng bok är den officiella poäng boken. Noggrannhet är viktigt, och det kommer att vara till din fördel att ha en annan person att hjälpa dig om det alls är möjligt. Motståndarlaget kommer att hålla en poäng bok också, och ofta mellan omgångar de två scorekeepers kommer att matcha böcker för noggrannhet.

Instruktioner

Rada upp

1 Hur man fyller i en baseball Score Book

Redo för ett spel

Börja med att fylla boken med hjälp av officiella lineup kort från varje ledare. Lista batting ordning, inklusive varje spelares position och enhetlig nummer. Det kan finnas bänk spelare som kommer in i spelet vid ett senare tillfälle, så se till att få sina namn och enhetliga nummer för att lägga till botten av batting ordning.

2 Till höger om varje spelares namn kommer att vara kolonner med en bild av basen stig som börjar vid en första bas, följt av andra, tredje och hem. Varje kolumn representerar omgången att laget är delade. Den första kolumnen är för den första omgången, är den andra kolumnen för den andra omgången och så vidare. När ett lag görs batting för den första omgången, se till att starta lagets nästa på-slagträn i den andra omgången kolonn med spelare som kommer att leda bort.

3 Håll koll på bollar och strejker i rutan bredvid spelarens namn. Det kommer att finnas tre små rutor för att spela in "bollar" och två små lådor att spela "strejker." Detta är avgörande för Little Leagues eftersom hålla planen räkna är nödvändigt per nationella regler för Little League.

4 Baseboll diamant ligger i rutan till höger om spelarens namn är där du kommer att skriva ner om spelaren nått botten eller om de sattes ut. Alla spelare som når basen kommer att göra det antingen en bas hit, en bas på bollar, påkörd av en stigning eller en Fielder error. Du kommer att behöva ange hur spelaren nådde basen genom att skriva en förkortning som 1B för en spelare som träffar en enda eller BB för en spelare som tjänar en bas på bollar. HBP står för en spelare att nå bas genom att träffas av en pitch. 2B är en två-bas träff, är 3B en tre-bas hit och HR är en home run.

5 När en spelare når bas på ett misstag från det försvarande laget, det gjorde med ett "E" och den defensiva spelarens numrerade positionen. De numrerade positionerna är: 1-kanna, 2-stoppare, 3-första bas, 4-andra basen, 5-tredje bas, 6-shortstop, 7-vänster Fielder, 8-centerfältspelare och 9-högerfältspelare. Till exempel: en spelare når första bas eftersom rätten Fielder tappar bollen. Posten i poängen boken ska läsa "E-9".

6 Inspelning outs i din poäng boken kommer att vara en förkortad beskrivning av hur ut gjordes. Du kommer att använda den defensiva numrering. Till exempel, om en smet träffar en boll till shortstop och kastas ut vid den första basen, kommer du spela in på följande sätt: 6-3. Det betyder att positionen spelare 6 kastade bollen att placera spelare tre för ut. Alla ut som är ett resultat av en fångad högboll spelas in med ett "F" för att flyga och sedan positionen spelaren som gjorde fångsten. Till exempel, om mitt Fielder fångar en högboll, är ut registreras som F-8.

7 Som en löpare avancerar runt basen banan, se till att färglägga de framsteg som löparen har gjort till basen där han för närvarande står. Om en löpare poäng, färga hela basen banan och skugga i infield.

Tips

  • Sätt dig för bästa möjliga sikt och har en bekväm stol.