XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Tunga ringar har blivit ganska modetrend under det senaste decenniet. Det finns en myriad av skäl människor får sina tungor genomborrade, allt från uppror mot sina föräldrar till sexuell förbättring. Även om de flesta av dessa piercingar kan läka utan problem, det finns alltid en risk för infektion, med tanke på munnen är full av bakterier som bara väntar på en plats att växa och utvecklas. Det finns sätt att behandla dessa infektioner, men du måste vara medveten om symptomen först.

Betydelse

Som med alla typer av förfarande, det finns ett visst antal risker som kan förväntas. Men i fallet med tungpiercings, kan en infektion utvecklas om piercing inte har blivit ordentligt omhändertagna. Dessa infektioner kan vara mild och lätt behandlas på egen hand eller de kan utvecklas till allvarliga infektioner som kräver läkarvård. Det är därför det är så viktigt att veta vad symptomen på en infekterad tunga ring är.

Tecken på infektion

Beroende på hur allvarlig infektionen är, kan skyltarna vara så mild som svullnad av tungan till en grön- eller gulfärgade pus som utsläpp från platsen för piercing. Det kommer att finnas smärta vid stället för piercing, och rodnad kring tungan ringen är en vanlig indikation på att en infektion börjar. Det kan vara periodisk blödning från platsen, som inte är normalt. Om en brygg infektion har gått oupptäckt och behandlas, kommer det att gå vidare till en mer allvarlig infektion som kan kräva läkarvård. En av dessa indikatorer är röda strimmor som bildar från piercing platsen.

Behandling

Det är möjligt att behandla din infektion själv. Om dessa metoder inte är effektiva, kan det vara nödvändigt att söka läkare och få ett recept på antibiotika. Vissa saker du kan göra själv är att skölja munnen med varmt salt eller havsvatten; Detta kommer att bidra till att minska inflammation och dödar bakterier som orsakar infektionen. Samma resultat kan uppnås genom att skölja med en utspädd, alkoholfri munvatten efter varje måltid och mellanmål. Dessutom är det en bra idé att avstå från orala aktiviteter såsom kyssar och oralsex eftersom dessa är ett enkelt sätt att införa nya bakterier i munnen, vilket gör infektionen sämre.

Förebyggande / Lösning

Ett av de bästa sätten att förhindra en infektion bildas med tungan ring är att noggrant följa eftervård instruktioner till dig av piercingstudio. Dessa inkluderar skölja med varmt saltvatten så ofta en dag som möjligt; denna hjälp hastighet läkningsprocessen och håller området rent. Borsta området försiktigt med en mjuk tandborste för att avlägsna eventuella plack som byggs upp från maten. Detta plack, om den inte avlägsnas, kan lätt bli de bakterier som orsakar infektionen. Håll något smutsig ut ur munnen, särskilt naglar. Och försök inte röra eller ersätta dina smycken tills platsen är helt läkt.

överväganden

Innan du hämtar din tunga hål, se piercing studio du väljer är ren och sanitär. Ta en rundtur i området innan du gör ditt beslut. Be personen som utför piercing hur mycket utbildning och erfarenhet han har i tungan piercing. Se alltid till piercer och studio har en licens för att praktisera, och titta på dem när de förbereder sig för att göra piercing. De bör tvätta händerna innan de placeras på ett nytt par handskar. Det viktigaste är dock att vara säker på att nålen de använder tas från en försluten förpackning.