XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

En citron honung rengöra är en variant på den traditionella Master Cleanse utvecklats av Stephen Burroughs 1941. I den traditionella Master Cleanse, användare dricker citronsaft blandat med betyget "B" (mörk) lönnsirap och en nypa cayenne pulver. Citron och honung kan också användas för liknande hälsofördelar.

Innan du börjar

Rensningen kan användas för att förbättra den psykiska och fysiska hälsa, och många människor väljer att använda en rengöra när de är intresserade av en livsstil förändras. Innan någon rena varar mer än tre dagar, eller helst det finns allvarliga hälsoproblem, konsultera en läkare. Få henne eller honom involverad i dina beslut och låta honom eller henne att övervaka dina framsteg. Rensningen är i allmänhet säkert om det görs på rätt sätt, men det är alltid en bra idé att övervakas av en läkare du litar på.

Färdig

Före den första dagen i varje rengöra, förbereda kroppen: sluta dricka alkohol, kaffe, te, läsk --- något som är svårt att smälta. Om du har frågor om vad du bör eller inte bör dricka, kontakta din betrodda läkare. Också sluta äta svåra att smälta livsmedel några dagar innan. Detta inkluderar kött och mycket feta rätter och allt högförädlade. Återigen, om du har frågor om exakt vad du bör och inte bör äta på detta stadium rådfråga denna läkare.

Uppsättning

Bestäm i allmänhet hur många dagar du kommer att rengöra. Justera ditt schema. Vet att du kommer att uppleva inte bara hunger, men andra biverkningar också. Många människor kan bara tänka på mat. För andra är deras luktsinne förhöjd. Det finns människor som blir alltför känslomässigt och rinnande. Du kommer sannolikt att vara irriterad ibland, om det av någon annan anledning än att du är hungrig. Se till att du justera ditt schema i förväg för att ge dig möjlighet att göra din rengöra.

Du bör också vara medveten om det faktum att du kommer att använda toaletten på ett ögonblick varsel under en rengöra eller snabbt, särskilt i början. Du måste se till att detta kommer att passa in i ditt liv, eller justera ditt liv för att passa din rengöra.


När du börjar, kan du föra en dagbok om dina framsteg. Det kan bli svårt att hålla igång, och du bör vara redo att bli flexibel om du bestämmer dig för att sluta. Kom ihåg att detta inte är en svartvit situation. Du kan försöka igen om du bestämmer tidpunkten är helt enkelt inte rätt den här gången. Oförutsedda omständigheter kan förekomma. Ett barn kan behöva dig, kan ditt jobb få stressigt, din make kan föreslå en helg i Paris. Det kommer att finnas tid för att försöka igen om denna tid inte fungerar.

Do not Stop

När du är klar med rena, lätt tillbaka till "riktig mat" och försöker att acceptera detta som början på en livsstil förändras för gott. Ta några dagar innan du dricker alkohol eller koffein, och inte äta riktigt tunga måltider för de första par dagar efter din stopp rengöra. Och försök att äta hälsosammare från detta ögonblick i ditt liv.

rengöra Detaljer

Du kommer att dricka 1-1 och en halv koppar citronsaft blandas med ca 2 liter (2 liter) vatten, och tillräckligt med honung för att göra det smaka bra (ca 3 msk). Rekommendationer variera om exakta mängder, så känn dig fri att justera för att passa din livsstil och behov, och att följa alla rekommendationer från din läkare.

Du kommer att konsumera bara citron honung dryck under de närmaste dagarna, så Förbered dig. Blanda rengöra på morgonen. Du kommer att märka att varmare vatten löser honungen snabbt och grundligt, så att du kan välja att värma vatten över spisen, blanda i honung och citron, och sedan kyla blandningen för dagen.

Två liter (eller kvarts) är 8 koppar. Du kan lätt sprida detta genom dagen genom att dricka en kopp var en och en halv timme från 8:00 på morgonen till 08:00 på natten. Om du bor med andra, planera för vad du ska göra under måltiderna. Ursäktar du dig själv för några dagar efter det att rengöra, eller kommer du sitta och dricka din kopp citron honung med dem? Tänk på det här.