XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vilken tur för dig som bor i ett klimat där man kan simma utanför året runt. Detta är inte så för de flesta av oss, dock. Precis som vi har förbättrat vår hastighet och ökat antalet varv vi kan göra vid varje session, bladen börjar falla i pooler som kommer att förbli oanvänd för åtta eller nio månader. Dock kan det finnas platser som du kan gå för att hålla dessa slag stark hela vintern så att du kommer att vara i ännu bättre form när poolerna öppna nästa sommar.

Instruktioner

Hur hitta platser att simma i vinter

1 Kolla in hälsoklubbar och gym för pris, tjänster som erbjuds och timmar. Även om vissa av dessa kan vara dyr, kan du kunna arbeta ut någon form av en del om den enda rekreationsområden du planerar att använda är poolen. Anläggningar erbjuder ibland special på hösten eller strax efter det första året, så håll utkik efter dem. Du kanske också kunna förhandla fram ett lägre pris om du väljer att komma mycket tidigt på morgonen eller senare på kvällen.

2 Ta reda på om din lokala high school har en simma team och öppnar sin pool till medlemmar. I vissa fall kan dessa pooler gå oanvända större delen av dagen; Om du har möjlighet att komma in över lunchen, till exempel, kan du kunna simma utan kostnad. Om intresserad av en sådan handel, kanske du kan erbjuda för att tjäna som en vuxen sponsor att följa laget till möter på andra skolor. Kanske du kan börja simma lag föräldrar organisation som skulle samla in pengar för laget, och, som en perk, kan föräldrar få använda poolen.

3 Fråga på området motell och hotell med insidan pooler vad de skulle ta ut för att låta dig komma in och simma några varv varje dag eller så. Vissa hotell använder kort (som rumsnycklar) som medger simmare gång varje dag.

4 Titta till ideella organisationer, såsom YMCA, som har medlemskap öppet till alla för oftast rimliga priser. Som ett alternativ till ett fullvärdigt medlemskap, kan du anmäla dig till någon form av ett dopp klass (eller, i vissa fall, någon klass); med att inskrivning du kan få tillgång till poolen under timmar i vilka klasser inte erbjuds.

Tips

  • Fråga badvakter i sommar poolen om de vet om ställen att simma in under vintern.