XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Dykning i Cozumel, Mexiko, har rykte om sig att vara bland de bästa i världen. Med stor synlighet och ett fantastiskt utbud av marint liv, erbjuder Cozumel en dykare paradis. Superb rev dykning erbjuds på Cozumel, samt vrakdykning och möjlighet att dyka underjordiska flodsystem i Yucatan halvön. Detta är verkligen ett Mekka för dykare och även ett bra ställe att semester på land.

Dykning

Cozumel dykning är mestadels inriktad på reven och korallformationer som är belägna söder om San Miguel på västkusten; stora delar av området är skyddat som nationalpark. Reven är lättillgängliga med korall platåer börjar på mindre än 30 centimeter vatten. Färgerna och utbud av marint liv, som kan inkludera valhajar, den största fisken i havet, har anmärkt på av dykare som några av de bästa dykning på planeten. Den genomsnittliga vattentemperaturen är mellan 75 grader Fahrenheit på vintern till 85 grader Fahrenheit på sommaren. För detta är en 3 mm eller tjockare våtdräkt rekommenderas.

Hotell och dykpaket

Många hotell och Dyk aktörer i området erbjuder all inclusive-paket med ett antal nätter i ett hotell, i kombination med motsvarande dagar dykning - till exempel fem nätter på ett hotell med fyra dagar dykning ingår. För dem som inte orolig för boende, dykcenter också sätta ihop flera dagars dykpaket eller flera kurspaket för dem som vill förbättra sina dykning certifieringar. För nybörjare dykare som vill prova dykning eller göra en öppet vatten dykning kurs, det finns paket som finns tillgängliga. Det finns många erbjudanden att välja mellan, så titta noga på vad du får som en del av paketet. Det beror på din budget och vad du letar efter.

När To Go

Årstiderna Conzumel är indelade i lågsäsong, från maj till augusti, höstsäsongen, som går från september till december, högsäsong, mellan januari och april, och regnperioden, som börjar i maj och varar till september. Under höstsäsongen, många hotell och operatörer erbjuder paket och rabatter. På många dagar under th regnperioden, är det fortfarande möjligt att dyka.